FOTOGRAFIJE ZA USPOMENU

Na redu je Vis: Dobro raspoloženi Magic Johnson i na odmoru ispunjava želje obožavatelja

05.08.2020 u 12:48

Bionic
Reading

Krstareći na luksuznoj megajahti Aquila, legenda NBA lige i jedan od najvećih košarkaša svih vremena, stigao je i do Visa. Nakon što je odradio jutarnji jogging, a prije negoli se ukrcao na Aquilin gliser i krenuo prema jahti, Magic Johnson se nasmijan fotografirao s onima najmlađima, ali i nešto starijim fanovima

Na jahti dugoj 85,6 metara i vrijednom oko 150 milijuna američkih dolara, Magic Johnson doplovio je i do Visa. Mega jahta Aquila, na kojoj 28 članova posade radi sve kako bi ugodili svojim gostima, kojih službeno može biti najviše 12, za košarkašku legendu ima apsolutno sve što može poželjeti - teretanu, kino, bazen, dvije sobe za masažu, spa, jacuzzi, ali i noćni klub, no unatoč svemu, Magic ne može odoljeti a da se ne iskrca na svakom jadranskom otoku kraj kojeg prolaze.

Na red je sada došao i Vis, gdje je već rano jutros odradio i trening, točnije joggirao je po otoku, a prije negoli se umoran i znojan ukrcao na gliser Aquila koji ga je odvezao do istoimene mega jahte, košarkaška legenda sa širokim je osmijehom pozirala sa svima koji su izrazili želju.

Nakon što je sjeo u gliser, a prije negoli je isti upalio motore i krenuo prema jahti, Magic Johnson obrisao se po glavi ručnikom, a onda je ugledao Pixsellovog fotografa kojem se široko osmjehnuo i mahnuo.

  • +3
Vis: Magic Johnson nakon jutarnjeg jogginga pozirao fanovima Izvor: Pixsell / Autor: Marin Tironi/PIXSELL