GLEDAJTE IH VEĆ DANAS

Najbolje britanske serije pronaći ćete na Pickbox NOW

17.10.2022 u 08:28

Bionic
Reading

Upravo su iz britanske produkcije proizašle neke od najboljih serija svih vremena, a brojne se nalaze na Pickbox NOW videopaketu koji je dostupan svima od 17. listopada do 1. studenog!

Dođite u Moj Telekom aplikaciju i preuzmite MAXtv To Go kupon s uključenim Pickbox NOW videopaketom te uživajte u najboljim britanskim krimi serijama i svim ostalim sadržajima bez ometanja i reklama.

Britanske serije obiluju suhim i crnim humorom koji je tipičan za britansku književnu, filmsku i TV produkciju. Tome doprinose vješto napisani i izvedeni dijalozi koji su podržani talentiranim produkcijskim timovima i glumcima. Učestala su pojava divni prizori seoskih krajolika Velike Britanije, ali i gradskog života – oboje su pokriveni zagušenim bojama koje donose dašak tajnovitosti radnje i likova.

Neke od svjetski najpopularnijih serija su upravo proizašle iz njihove produkcije, pogotovo ako pričamo o detektivskim (Poirot, Umorstva u Midsomeru), o povijesnim i humorističnim serijama.

Pickbox NOW nudi veliku ponudu izvanrednih britanskih serija, a možete ih gledati već danas!

Poirot (Poirot)

Agatha Christie je svjetski slavna i proslavljena književnica detektivskih i kriminalističkih romana iz čijeg se pera rodio kultni junak Poirot. Riječ je o briljantnom i pomalo ekscentričnom belgijskom detektivu koji rješava raznolike slučajeve. Uz njega su uvijek isti ljudi: Arthur Hastings, gospođica Lemon i inspektor Japp iz Scotland Yarda. Sve epizode pratite na Pickbox NOW.

Poirot Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Inspektor Morse (Inspector Morse)

Inspektor Morse je još jedan osebujan pojedinac koji uživa u hvatanju zločinca. Voli slušati klasičnu glazbu, raspravljati o filozofiji i posjećivati lokalni pub gdje pije na račun podređenih. On je pametnjaković koji ne uvažava tuđe mišljenje pa zna optužiti i privesti pogrešnu osobu. Vjerujte nam, neopisivo ćete se zabaviti uz njegove inspektorske pothvate i s razlogom je jedan od najpoznatijih britanskih detektiva.

Inspektor Morse Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Scott i Bailey (Scott & Bailey)

U središtu radnje su dvije detektivke koje rade u policijskoj postaji Manchester. Detektivka Rachel Bailey navršila je 30 godina, voli se svađati i ne želi se skrasiti. Njezina partnerica na poslu i najbolja prijateljica joj je potpuna suprotnost – detektivka Janet Scott ne voli prepirke, udana je i ima djecu. Surađuju u Odjelu za ubojstva, a trenutno se bave istragom ubojstva trudne djevojke turskog podrijetla. Paralelno doživljavaju brojne uspone i padove u privatnim sferama – Scott se bavi starim slučajem, a Bailey se želi osvetiti bivšem ljubavniku. Hit seriju bingeajte na Pickbox NOW.

Scott i Bailey Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Shetland (Shetland)

Kriminalistička serija Shetland nastala je prema istoimenom serijalu knjiga nagrađivane autorice kriminalističkih romana Ann Cleeves. Glavni junaci su inspektor Perez i njegova partnerica Macintosh te istražuju slučajeve ubojstva kako bi vratili mir i sigurnost Shetlandskom otočju. Serija je osvojila 2016. godine BAFTU za najboljeg glumca, a uz to ima još nekoliko nominacija za istu nagradu. Za ljubitelje krimi žanra, ovo je serija koja se ne propušta.

Shetland Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube