bračne nevolje

Nakon glasina o rastavi, Jennifer Lopez prvi put komentirala događanja u braku

21.05.2024 u 13:55

Bionic
Reading

Jennifer Lopez gostovala je kod popularnog voditelja Jimmyja Kimmela u ponedjeljak navečer te prvi put spomenula Afflecka usred glasina o rastavi

U posljednje vrijeme svi bruje o rastavi it para: Bena Afflecka i Jennifer Lopez! Glazbenica i glumica bila je gošća u emisiji Jimmy Kimmel Live! te popularnom voditelju otkrila detalje o braku koji se, ako je vjerovati fotografijama i izvorima bliskima paru, raspada.

U razgovoru je Lopez nakratko spomenula Afflecka, točnije skupocjeni prsten kojim ju je zaprosio 2004. godine.

Jennifer Lopez- fotke iz mladih dana Izvor: tportal.hr / Autor: Porfimedia by Canva

Prisjetila se kako je Barbra Streisand komentirala zaručnički prsten na njezinoj ruci rekavši: 'Dakle, to je veliki dijamant', na što joj je ona odgovorila: 'Da, jest'.

Popularna pjevačica ipak je prekinula zaruke s Affleckom nekoliko dana prije samog vjenčanja, a par se ponovno spojio te vjenčao 2022. na glamuroznoj ceremoniji na Affleckovom imanju.

obiteljska drama

Posljednji susret Jennifer Lopez i Bena Afflecka: Namrgođene face i napetost u zraku

Pogledaj galeriju

Da im je u vezi sve med i mlijeko mislilo se dok je Lopez radila na svom projektu 'This Is Me... Now' u kojem je opjevala ljubavnu priču. Projekt se razvio i u turneju na koju kreće za otprilike mjesec dana, no otkrila je da je djeca neće pratiti uz objašnjenje da je tinejdžerima neugodno gledati je kako izvodi seksi stvari na pozornici.

'Ne radiš seksi stvari kod kuće?', upitao ju je Kimmel, na što je Lopez otkrila detalj iz spavaće sobe: 'Ponekad kod kuće radim seksi stvari, ali oni za to ne znaju.'