NOVA 2019. GODINA

Ne znate gdje biste na doček? Evo što se nudi na gradskim trgovima

30.12.2018 u 20:54

Bionic
Reading

Do još jednog nezaboravnog novogodišnjeg dočeka ostalo je tek nekoliko sati. Ukoliko ste u posljednji tren ostali bez dogovorenog provoda, ili jednostavno niste željeli ništa planirati unaprijed, donosimo vam kratki vodič šarolike ponude po hrvatskim gradovima, a jedino što može pokvariti i više nego dobro raspoloženje, i ovoga je puta vremenska prognoza, pa prije izlaska dobro provjerite kako se odjenuti

'Ništa mi neće ovi dan pokvarit', nikakvi crnjaci ni ružne stvari', riječi su popularne pjesme TBF-a, 'Alles gut', a koja možda i najbolje opisuje trenutno raspoloženje u domovima diljem zemlje. Jedino što bi, zapravo, pojedincima moglo pokvariti dan loše je vrijeme.

DOČEK NA OTVORENOM

Evo tko će za Novu godinu svirati na trgovima hrvatskih gradova

Pogledaj galeriju

Ukoliko ćete 2019. godinu dočekati u zatvorenom prostoru, ne trebate previše brinuti zbog vremenske prognoze, no svima onima koji su se odlučili za dočeke na otvorenom, neće se baš svidjeti što su meteorolozi predvidjeli za najluđu noć u godini. Nešto kišnih kapi i pahulja snijega bit će u prvom dijelu Stare godine, koja će završiti uz uglavnom suho vrijeme, ali hladno i vjetrovito bit će osobito na Jadranu pa planirate li doček na otvorenome - imajte toplu odjeću i obuću.

A kako bi vam barem malo pomogli u odabiru, pripremili smo za vas i šaroliki pregled po hrvatskim gradovima, kako bi znali gdje se zaputiti. Sve koji se zateknu u Dubrovniku oduševit će informacija da će na Stradunu nastupiti Nina Badrić i Tony Cetinski, dok se Split odlučio za domaće, već provjerene izvođače - Jasmina Stavrosa i grupu Magazin.

U Rovinju će nastupiti Prljavo kazalište, u Puli Crvena jabuka, a, kao i obično, gotovo do posljednjeg trena u tajnosti je držao program grad Zagreb. Ove godine na glavnom će zagrebačkom trgu prvo nastupiti Četiri tenora - Đani Stipaničev, Marko Pecotić, Vladimir Garić i Filip Hozjak, a nakon ponoći, i čestitke gradonačelnika Milana Bandića, publiku će zagrijati Hladno pivo.