NOVI NASTAVCI

Neka nova lica: Napokon otkrivena nova postava serije 'Tračerica'

13.03.2020 u 06:31

Bionic
Reading

Serenu van der Woodsen, Blair Waldorf, Dana Humphreyja i Chucka Bassa gledali smo tijekom šest uzbudljivih sezona serije 'Tračerica' kao likove srednjoškolce odrasle u bogatom dijelu Manhattana u New Yorku. Nakon nekoliko godina pauze serija se, objavljeno je, vraća na male ekrane, ali ovoga puta sa sasvim novom glumačkom postavom

HBO Max potvrdio je vijest koja se već nekoliko tjedana širi medijima i koja oduševljava sve ljubitelje serije 'Tračerica', a koja je emitirana od 2007. do 2012. Novi nastavci, s novim radnjama, zavrzlama i glumcima, uskoro će se naći upravo na njihovom streaming servisu. Ono što pak nije bilo poznato postava je glumaca, no sada i to znamo.

Evo tko će igrati nove likove u seriji:

Tavi Gevinson, 23-godišnja američka spisateljica, glumica i urednica rođena u Chicagu, imat će jednu od glavnih uloga popularne serije. Prikazivat će se neke nove generacije tinejdžera, odrasle uz najnovije tehnologije i društvene mreže. Teri je još 2008. pokrenula svoj modni blog Style Rookie.

Danas je na Instagramu prati preko 500 tisuća ljudi. Žestoko se bori i za prava žena i ponosno ističe da je feministica. Moda je njezina glavna preokupacija i danas te vrlo često gostuje kao kolumnistica modnih članaka u najpoznatijim svjetskim magazinima. Godine 2012. malo se okrenula i glumačkom segmentu, pa je dala glas u animiranom filmu 'Cadavar'.

Glumila je zatim u filmu 'Enough Said', u dokumentarcu 'The Punk Singer', zatim u filmu snimanom u Chicagu 'This Is Our Youth', a okušala se i na Broadwayu.

Thomasa Dohertyja publika zna zbog angažmana u Disneyjevu filmu 'The Lodge'. Škotski glumac istovremeno je nakon mature radio u restoranu u Edinburghu kako bi zaradio za audicije.

Prijavio se na audiciju za film 'Descendants 2' i dobio ulogu Harryja Hooka. Film za mlade sniman je u Kanadi, u Vancouveru, te su ovog 24-godišnjaka zamijetili još neki producenti.

Magazin Vogue uvrstio ga je među 50 najzgodnijih mladih muškaraca u svijetu. Posljednjih godinu dana radio je na projektu 'Legacies', a onda se marljivo bacio na novi angažman zbog kojeg će publika sigurno više znati njegovo ime - 'Tračericu'.

Adam Chanler-Berat najstariji je među poznatom postavom glumaca. Ovaj 33-godišnji Njujorčanin zarađuje kao glumac i glazbenik. Najpoznatiji je po svom radu na Broadwayu. Nekoliko značajnih uloga pokazalo je njegov neosporni talent za glumu, a zvonki glas doveo ga je i do mjuzikla.

S kazališne scene prebacio se na male ekrane još 2006. godine, kada je igrao epizodnu ulogu u seriji 'Zakon i red'. Potom se okušao manjom ulogom u filmu 'Delivery Man' s Vinceom Vaughnom.

Zion Moreno, glumica i model, još je jedna od poznatih ženskih uloga u seriji 'Tračerica'. Već godinama bavi se modelingom i glumom. Priliku je prvi put dobila u filmu za mlade 'K-12'. Skoro 60 tisuća ljudi prati njezine objave na društvenim mrežama te odaje dojam mlade blogerice.

Sama sebe opisuje kao spisateljicu loše poezije te dodaje da ponekad i glumi. Poput kolegice s kojom će igrati u novim nastavcima serije 'Tračerica', Zion obožava modu i njeguje mladenački trendi stil. Voli putovati, a pokazuje interes za dizajn interijera.