baby lasagna

Nevjerojatna popularnost: 'Rim Tim Tagi Dim' slušaniji je od hita Taylor Swift!

09.05.2024 u 09:10

Bionic
Reading

Na ljestvici iTunesa hit Baby Lasagne prestigao je uspješnice slavnih pop zvijezda, a na YouTubeu trenutno je broj 1 u Trendingu

Da je Baby Lasagna svjetska zvijezda odavno nije tajna, a to je sada samo potvrdila relevantna ljestvica najslušanijih pjesama na popularnom iTunesu.

Na njoj je hrvatski predstavnik na Eurosongu sa svojim 'Rim Tim Tagi Dimom' na visokom 20. mjestu slušanosti, ali i najslušanija nova pjesma na listi! Naime, na popisu iTunesa nalazi se i niz starijih hitova, no upravo je hrvatska pjesma najvišeg plasmana među novim izvođačima.

Baby Lasagna tako je iza sebe ostavio pjesmu 'Flowers' Miley Cyrus (22.), 'Illusion' Due Lipe, 'We Can't Be Friends' Ariane Grande (32.) pa čak i hit Taylor Swift 'Cruel Summer'.

Koliko je popularan potvrđuje i podatak da je njegov nastup s polufinalne večeri Eurosonga na službenom YouTube kanalu natjecanja ima već skoro 3 milijuna pregleda te je broj 1 u Trendingu u cijelom svijetu.

Popularnosti Baby Lasagne ne nazire se kraj i svi s nestrpljenjem čekaju veliko subotnje finale, s nadom u pobjedu i dolazak spektakla Eurosonga u Zagreb, nakon 35 godina čekanja.

  • +4
Baby Lasagna - polufinale Eurosonga Izvor: Promo fotografije / Autor: Alma-Bengtsson

S obzirom na to da kotira kao uvjerljivi favorit, ne čudi što je već krenula pomama za smještajem u Zagrebu u periodu održavanja Eurosonga 2025. godine te je niz smještaja već bukiran pa je jasno da bi lokalni iznajmljivači mogli ostvariti rekordnu zaradu.

čeka se polufinale

Malmö pun hrvatskih zastava: Luda navijačka atmosfera, svima je na umu Baby Lasagna

Pogledaj galeriju