glazbena poslastica

Nezaustavljiva Ivana Kindl zakoračila u novu glazbenu eru

01.05.2024 u 15:56

Bionic
Reading

Jedna od najboljih hrvatskih vokalistica predstavlja optimističnu plesnu pjesmu electro pop naboja, 'Nemoj stat'

Poruka pjesme je sasvim jasna: Ivana, ujedno i autorica stihova, govori o osjećaju kojeg izaziva glazba, otpuštanju kočnica iz glave i prepuštanju dobrom ritmu, a velika zanimljivost je danakon uspješnog dueta 'Feel You Close', u dobrom ritmu suradnju nastavlja s multitalentiranim Ericom, ovog puta u ulozi glazbenog producenta, stojiu priopćenju.

Energična nova pjesma 'Nemoj Stat'' Ivane Kindl dostupna je na svim glazbenim platformama: https://ivanakindl.lnk.to/NemojStat

'Pjesma je neopterećujuća, zarazna i stvorena za ples', poručuje nagrađivana glazbenica koja, kao i pjesma, pršti dobrom energijom i srećom jer započinje svoju novu autorsku glazbenu eru.

Do suradnje s mladim multitalentiranim glazbenikom i pjevačem Ericom zaslužnim za produkciju i aranžman, a koji s Ivanom supotpisuje i glazbu, došlo je spontano. Ivana, poznato je, aktivno prati glazbenu scenu i aktivno podržava mlade izvođače, a s Ericom je poželjela raditi čim ga je čula. To se ostvarilo 2022. godine u njegovoj pjesmi, Porinom nominiranom duetu „Feel You Close“, a suradnju, na obostrano zadovoljstvo, planiraju još neko vrijeme.

'Poželjela sam raditi s mladim snagama naše glazbene scene i to mi se ostvarilo u vidu suradnje s Ericom jer ga od početka njegove karijere jako cijenim i znam koliko je talentiran. Super nam ide u zajedničkom stvaranju i za početak smo napravili singl 'Nemoj stat' s kojim smo postigli taj moderan zvuk koji me privlači zadnjih godina.'

Za mix i master pjesme zaslužan je jedan od ponajboljih producenata mlađe generacije, Lockroom, a uskoro stiže i kreativni glazbeni spot u režiji dizajnerice Ive Ćurković.

**

Podsjetimo, kao jedna od omiljenih mentorica televizijske emisije 'Zvijezde pjevaju' Ivana s pjevačkim partnerom, koreografom i redateljem Igorom Barberićem, plesnim korakom ide prema vrhu. U duhu pjesme - ne staju te se ove subote (27. travnja) natječu u polufinalnoj večeri, a ako publika odluči da ih želi i u završnici – zajedno će zapjevati i 3. svibnja.

Nova pjesma, suradnja s novim producentom, novi zvuk, a uskoro i glazbeni spot, dolaze nakon prošlogodišnjeg Porina za najbolju žensku vokalnu izvedbu, za pjesmu 'Netko Ko Me Čuva'. Iste je godine bila među nominirana u kategoriji za najbolju vokalnu suradnju, za pjesmu 'Feel You Close' u duetu s Ericom, koji je sada u ulozi njenog glazbenog producenta. Obje nominacije došle su netom nakon plasiranja studijskog izdanja 'Put Ka Sebi' kojem je pak prethodila nagrada nagrade Music pub – Tereza za pjevačicu godine. Album donosi kolekciju 10 uspješnih singlova kao što su 'Divovi ljubavi', 'Dobra Stvar' i 'Netko Ko Me Čuva', kojima je hvaljena glazbenica obilježila dugogodišnju suradnju s Universal Musicom te okrunila 20 godina diskografske karijere. Album je dostupan u svim boljim glazbenim dućanima kao i na svim glazbenim platformama: https://ivanakindl.lnk.to/PutKaSebi.