JUSTIN THEROUX

Ni nakon razvoda ljubavi nije nestalo: Jennifer Aniston dobila posebnu rođendansku čestitku od bivšeg supruga

12.02.2021 u 11:43

Bionic
Reading

Iako je od njihovog razvoda prošlo već tri godine, bivši supružnici i glumačke kolege i dalje su u odličnim odnosima. Oni su pravi dokaz da razvod može proći i civilizirano i da se nakon svega može ostati prijatelj, a to je još jednom potvrdio i Justin Theroux čestitavši javno Jennifer Aniston rođendan

Tri su godine proveli u braku da bi shvatili kako ipak nisu suđeni jedno drugome. Od razvoda su prošle već tri godine, no 49-godišnji Justin Theroux i njegova tri godine starija bivša supruga pravi su dokaz da se nakon svega može ostati u dobrim odnosima. Bivši supružnici pravi su primjer da ljubav ne mora nestati, već da se ona može pretvoriti u pravo prijateljstvo.

To je još jednom pokazao Theroux koji je Jennifer Aniston poželio sretan 52. rođendan čestitkom na svom Instagram profilu. Objava je išla na Instagram Story, a riječ je o crno-bijeloj fotografijia na kojoj Jennifer Aniston stoji na dnu neobičnih stepenica, okruženih ogledalima i gleda u daljinu, držeći se za rukohvat.

Uz to je napisao: 'Sretan rođendan Jennifer Aniston! Volim te, B!' Što točno predstavlja slovo B javnosti nije poznato, no očito je riječ o nekoj internoj šali ili nadimku, budući da joj Theroux uvijek ostavlja slovo B.

  • +4
Jennifer Aniston, Justin Theroux Izvor: Profimedia / Autor: Jared Milgrim / The Photo Access / Profimedia

Jennifer Aniston i Justin Theroux svoju su vezu započeli u svibnju 2011., da bi u kolovozu 2012. otkrili javnosti da su se zaručili. Vjenčanje je održano tri godine kasnije u Bel-Airu, no u veljači 2018. objavili su da je njihovom braku došao kraj i to nakon nagađanja da u njihovom odnosu nešto ne štima, budući da glumac nije bio među uzvanicima na rođendanskoj zabavi Jennifer Aniston.