nježni zagrljaj

Nika Turković pozirala s majkom: 'Hvala kaj si me rodila i kaj me čuvaš, tako ću ja i tebe kad mi dopustiš jednom'

30.04.2021 u 13:46

Bionic
Reading

Ova atraktivna mlada žena plijeni pažnju svojim glasom i glazbenim izričajem jednako kao i svojim osebujnim modnim stilom. Nema dana da nešto ne objavi na društvenoj mreži. Nika Turković često reklamira razne proizvode, pokazuje kako nastaju njezine pjesme ili izgleda snimanje kakvog modnog editorijala, a nekad se mogu vidjeti i prizori iz njezinog intimnog dijela života

Mamu Gordanu je Nika Turković već ranije pokazala fanovima, a sad je i pozirala s njom u zagrljaju dok ih Nikin pas pokušava razdvojiti.

'Samo je jedna mamacita, a moja je meni najbolja na svijetu. Hvala kaj si me rodila i kaj me čuvaš, tako ću ja i tebe kad mi dopustiš jednom! Sretan Majčin dan koji nam se bliži svim mamicama', poručila je mlada pjevačka zvijezda u svojoj najnovijoj objavi na Instagramu. Fotografiju s majkom objavila je i na Insta storiesima.

Inače, ranije je Nika izjavila da voli second hand shopove, a da joj je najdraži kod mame u ormaru. Nosi njezine bojne odjevne predmete. 'Obožavam modu i uvijek se volim igrati njome. Mislim da moda sačinjava dio imidža, stoga joj uvijek pridajem određenu važnost', izjavila je ranije za tportal.

Nika Turković Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL