GOSTOVALA KOD NEVENE RENDELI

Nina Badrić progovorila o onome o čemu većina šuti: 'Radi se takav teror nad svakom glazbenicom da je to već postalo degutantno'

09.05.2020 u 19:42

Bionic
Reading

Gošća ovotjednog talk showa 'Friday Live', voditeljice Nevene Rendeli Vejzović bila je pjevačica Nina Badrić, a dvije su dame osim razgovora o potresu i pandemiji koronavirusa, dotakle se i slavne pjevačice Adele i njezina gubitka kilograma, o čemu javnost raspravlja već danima

Nevena Rendeli Vejzović odradila je još jedan talk show 'Friday Live', koji se emitira preko Facebook kanala Miss 7, i to iz udobnosti svoga doma. Gošća ovotjednog showa bila joj je pjevačica Nina Badrić, koja je, baš poput Nevene, intervju odradila sređena tek do struka, otkrivši kako je i ona, baš poput voditeljice, na košulju odjenula trenirku, budući da se ona ne vidi na kameri.

Dvije dame u 45 su se minuta dotakle mnogih tema, a u jednom im se trenutku u video chatu pridružila i Ninina dugogodišnja prijateljica i kolegica, pjevačica Ivana Husar Mlinac.

Ipak, od svih tema, definitivno je najzanimljiviji dio bio kada su se dame dotakle britanske pjevačice Adele, koja je u posljednjih godinu dana izgubila nevjerojatnih 45 kilograma, te se o njezinoj danas mršavosti javno raspravlja već tjednima.

Nina Badrić dala je svoje viđenje svega, započevši sve riječima kako to 'više nije Adele, već model' te da izgleda fantastično i neprepoznatljivo. Ono što je rekla zapravo je ono što misle mnoge žene, no o tome šute.

'Što se tiče Adele, meni je bila lijepa i ovako i onako. Sve ovisi kako se čovjek osjeća, pa je tako i njoj došlo do glave nositi 45 kilograma viška, što je dosta nezgodno. Sretna sam zbog njenog zdravlja i da je uspjela dobiti bitku s kilogramima. Ono što me generalno smeta je da se u našem poslu glazbenika prvenstveno sve gleda i mjeri. Radi se takav estetski teror nad svakom glazbenicom da je to već postalo degutantno.

  • +9
Nina Badrić Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL

Prije svega se komentira nečiji izgled i stil, pa se komentira kako se osoba obukla, a na zadnjem mjestu stoji nešto što je osoba dala svojoj publici i što je njezin poziv. Taj teror u glazbenoj industriji, ali općenito i u odnosu muško-žensko je postao dosta naporan na svakodnevnoj razini.

  • +7
Nevena Rendeli Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL

Muškarac koji ima ogromni, pivski trbuh i neurednu kosu i koji pet dana hoda u istoj odjeći je jako boemski šarmantan, a žena koja dobije valjda nakon poroda kilograme viška, to je nedopustivo. Stalno se šalje slika jednog Instagrama, te Instagram ljepote, Instagram filtera i estetike koja je potpuno pokvarila nve naše estetske kriterije koje smo imali.'