BROJI SITNO

Nives Ivanišević posjetila svoje radne kolege i zbunila pratitelje objavom: Očekuju li ona i tenisač - curicu?

16.08.2018 u 22:47

Bionic
Reading

Radijska voditeljica, supruga tenisača Gorana Ivaniševića ovo će ljeto pamtiti po dolasku prinove. Sada joj je ostalo još vrlo malo do rođenja njihovog prvog djeteta kojeg s nestrpljenjem očekuju. Nives Ivanišević družila se sa svojim radnim kolegama i još jednom pokazala svu raskoš zaobljenog trbuščića, te svojim osmjehom – beskrajnu sreću

'Roda uskoro ponovno stiže na Narodni. Brojimo sitno!', stoji u objavi Narodnog radija na njihovom službenom profilu na Instagramu pored fotografije njihove dvije djelatnice. Jedna od njih je Edita Rob Banić, a druga, poznatija trudnica je supruga našeg tenisača Gorana Ivaniševića.

Tenisice i jednostavne pamučne haljine outfit su koji Nives Ivanišević očito obožava u posljednjem mjesecu trudnoće, a u jednoj takvoj se pojavila na druženju s kolegicom koja bi trebala roditi u isto vrijeme kad i Nives.

Nives još službeno nije otkrila spol djeteta, a do sad se nagađalo kako nosi dječaka. Jutros je u Instagram storyju objavila fotografiju repost objave Alicie Keys u kojoj se spominje baby girl (djevojčica) pa je moguće da par možda - očekuje curicu.

Otkako su se lani zaručili, Goranu i Nives su se zaredali lijepi događaji. U prosincu prošle godine su se vjenčali, a sada s čekaju dolazak bebe. Nives će to biti prvi susret s roditeljstvom, dok Goran već ima sina Emanuela i kćer Amber iz braka s Tanjom Dragović.

  • +5
Nives Ivanišević u novoj modnoj kampanji ELFSA Izvor: Promo fotografije / Autor: Danijel Galić