izgleda odlično

Nives Ivanišević uživa u majčinstvu: 'Sreća je stanje uma'

28.05.2020 u 11:56

Bionic
Reading

Radijska voditeljica, supruga našeg proslavljenog tenisača Gorana Ivaniševića, najveću je sreću osjetila kada se ostvarila kao majka dječaka Olivera. Svoje zadovoljstvo rado dijeli s onima koji je prate na društvenim mrežama

Nives Ivanišević izgleda odlično. Pozirala je u zavodljivom bijelom topiću i minici zagrljena s plišanim Mickey Mouseom, a uz fotografiju citirala Walta Disneya poručujući kako je 'sreća stanje uma'.

Na novoj fotografiji koju je objavila u Instgram storyju vidi da se da je maleni Oliver poprilično narastao.

'Nekoliko stvari mi je jako važno u životu pa ću nastojati to prenijeti svome djetetu. Prije svega to je vrijednost obitelji i prijatelja, a na odnosima treba raditi i uvijek biti tu za one koje volite. Važno je i naučiti da ljepota nije ono kako izgledaš, nego kako se odnosiš prema drugima, osobito prema onima koji su u nekom trenutku slabiji od tebe. Zatim da ne trebaš biti najbolji u svemu, ali uvijek trebaš dati sve od sebe', izjavila je ranije Nives za Story. Opisala je da joj je najljepši trenutak u životu bio kada su joj sinčića stavili na prsa.

Podsjetimo, ljubavna priča Ivaniševića počela je u jesen 2016., a nakon samo godinu dana veze u prosincu 2017. su se vjenčali. U ožujku 2018. obznanili su da čekaju prvo dijete. Sportašu je to drugi brak, a njoj prvi. On se prije sedam godina razveo se od bivše manekenke i poduzetnice Tatjane Dragović, s kojom je bio dugih 17 godina, a u tom dobili su dvoje djece – Amber Mariju i Emanuela.