PRAVE LJUBAVI POSTOJE

Njihova je priča prava holivudska: Ljubavne iskre između Blake Lively i Ryana Reynoldsa počele su frcati na dvostrukom spoju, a deset godina kasnije sretniji su no ikad

02.11.2021 u 06:16

Bionic
Reading

Upoznali su se 2010. godine uoči snimanja filma ‘Zelena lanterna’, no prvi su put Blake Lively i Ryan Reynolds izašli zajedno tek godinu kasnije, i to na dvostruki spoj. U paru su bili s drugim osobama, no između njih planule su ljubavne iskre, a njihova veza okrunjena je brakom 2012., nakon čega su, s razmakom od nekoliko godina, stigle i tri djevojčice

Oni su jedan od najljepših holivudskih parova i iduće godine obilježit će 10. godišnjicu braka, a upravo je takva i njihova ljubavna priča - prava holivudska. Blake Lively i Ryan Reynolds upoznali su se na snimanju filma ‘Zelena lanterna2010. godine. Iako je film bio prava katastrofa i financijski neisplativ projekt, u njihovom se slučaju pokazao dobitnim.

Simpatije i naklonost jedno prema drugom osjetili su istog trena, no njihov je odnos bio isključivo platonski. Barem u to vrijeme, jer se samo nekoliko mjeseci ranije glumac razveo od Scarlett Johansson, a Blake je taman prekinula vezu s kolegom iz hit serije ‘Tračerica’ Pennom Badgleyjem.

Onda se dogodio dvostruki spoj, na kojem su se Blake i Ryan zatekli s drugima, no ljubavne iskre između njih bile su toliko jake da to više nisu mogli kriti.

O tome je svojedobno govorio sam Ryan, rekavši tada: ‘Bili smo na dvostrukom spoju, ja sam bio u društvu jedne djevojke, a Blake s drugim muškarcem.’ No večer nije završila onako kako su planirali njihovi partneri. ‘Mislim da je njima sve to izgledalo poprilično čudno jer su frcale iskre između nas, stoga je to bio čudan prvi spoj za nas’, rekao je i potom iznio nekoliko detalja:

  • +31
Blake Lively i Ryan Reynolds Izvor: EPA / Autor: PETER FOLEY

‘Bili smo u tom malom restoranu u Tribeci, koji se otvara dosta kasno, zasvirala je ta pjesma i ja sam je pitao želi li plesati. Nikoga nije bilo, ulica je bila prazna. Bio je to jedan od onih trenutaka u kojem znaš da si ‘prešao crtu’ i nakon toga sam otišao kod nje.’

Kako je potom ispričao, Blake je imala neki sastanak u Bostonu, baš kao i on, pa joj je predložio da putuju zajedno. ‘Otišli smo zajedno vlakom i ja sam je molio da spava sa mnom’, rekao je u svom duhovitom stilu i potom to ‘začinio’ otkrivši kako ju je osvojio:

‘Iskoristio sam suze. Stisnuo sam jako oči da mi krenu suze niz lice, a onda sam joj ispričao tužnu priču o svom životu.’

No humor nije ono na što je Blake pala, već na ‘sve u kompletu’, a njihov je odnos uskoro iz prijateljstva prerastao u veliku ljubav koju su 9. rujna 2012. ozakonili brakom u najvećoj tajnosti u Južnoj Karolini. Dvije godine kasnije, 16. prosinca 2014., dobili su prvo dijete, kćerkicu kojoj su dali neobično ime - James, a potom je 30. rujna 2016. stigla Inez. I dok su u javnosti njih dvoje bez zadrške pozirali fotografima, kada je bila riječ o njihovoj djeci, te su informacije davali na kapaljku.

Sve vezano uz privatni život čuvali su podalje od znatiželjne javnosti, stoga i ne čudi da su svi ostali u šoku kada je na premijeru svog filma 'Pokémon Detective Pikachu' Ryan stigao s prelijepom Blake u pripijenoj žutoj haljini dizajnerskog brenda Retrofête Rebecca, a koja joj je istaknula poveći trudnički trbuščić. Da je glumica rodila, potvrdio je Reynolds tek dva tjedna nakon što su krenula šuškanja, no tada još nisu željeli otkriti ni spol ni ime.

Dolazak prinove potvrdio je fotografijom, na kojoj u šumi on i Blake zagrljeni i nasmijani u ruci drže bebu, a potpis ispod nje dao je naslutiti da je stigla i treća princeza. Ime je naknadno otkriveno i to pjesmom Taylor Swift, koja je opjevala njezino ime - Betty.

A kako lijepa glumica usklađuje poslovne i privatne odnose, otkrila je u intervjuu za Vanity Fair, priznavši kako se, da bi sve stigla, diže oko 5 sati ujutro. U toku dana odradi trening, no ne sama. Naime budući da joj njezine djevojčice ne daju ni minutu odmora, i one sudjeluju u vježbama, pa ih Blake 'koristi' kao utege jer, kako kaže, one vise po njoj.

'Kako izgleda moj prosječan dan na setu? Ustajem oko 5 sati ujutro, a tako radim i kad sam samo mama svojim djevojčicama. Doručkujem s njima, družim se s njima, vježbam s njima. Ne mogu ustati ranije, nisam Dwayne The Rock Johnson. Treba mi sna', rekla je i dodala:

'Ustanem i vježbam s njima, na neki ih način koristim kao utege. Umjesto da dižem teške utege, nosim njih umjesto toga.'

Kako je priznala, zbog djece je ostala i bez svoje večernje rutine, osobito kada sama zaspe prije njih u njihovim kinderbetima.

'Moja djeca, ona nikad ne spavaju! Ali stvarno! Moramo nešto poduzeti. One imaju nešto kao kinderbet, koji služi i za igru, i doslovce se uvučem u njega s njima i pjevam im uspavanke, a na kraju gotovo svaku noć tamo i sama zaspem.'

A osim ljubavi i triju djevojčica, koje ih zauvijek povezuju, Blake i Ryan dijele još jednu strast - onu za dobrim humorom i sitnim spačkama koje spremaju jedno drugome kako bi održali strast. Već su dobro poznate svima njegove instagramske objave na kojima svojoj boljoj polovici čestita rođendan fotografijama na kojima on, kao i obično, izgleda savršeno dok ona na svima ima ‘čudnu facu’.

Ipak, nije propustio veličati njezinu ljubav i to kako se brine o njihovoj velikoj obitelji, pa joj je povodom Majčinog dana na svoj način čestitao: 'Riječima se ne može opisati… ti si srce i duša svakog trenutka ove naše obitelji. Zahvalan sam na dobroti koju isijavaš u svakoj sekundi naših života. Tu ljubav vidim i u očima naše djece… Svaki smijeh. Svaki treptaj i svaki trenutak ranjivosti. Ta hrabrost koja je potrebna za majčinstvo u ovoj 2021. čin je čiste snage i herojstva. Nikada nisam mogao ni zamisliti da će anonimni seks u kupaonici u zračnoj luci dovesti do ovoga. U svakom slučaju, sretan sam što reflektiram barem malo Sunčeve svjetlosti kojom obasjavaš sve nas.'

A vjerojatno najljepše riječi o njihovu braku, ali i voljenom suprugu, Blake je ostavila na stranicama Voguea:

‘Sve što radimo u životu, radimo zajedno. Ako ja snimam film, on mi pomaže da se uživim u lik, a ja isto radim kada on snima. Zajedno biramo namještaj, što ćemo jesti… On je divan pisac i napisao je divne stvari samo za nas. I najbolje od svega, on me poznaje toliko dobro da će mi reći kada nešto ne radim dobro.’