RIJETKI PRIZORI

Nova epizoda reality showa otkrila kako Kim Kardashian stvarno izgleda bez šminke

19.05.2022 u 11:37

Bionic
Reading

Gotovo da nema prilike kada Kim Kardashian u javnosti možemo vidjeti bez jake šminke, dotjeranog tena, blistave kože i naglašenih očiju. Zato je nova epizoda njezina reality showa u kojoj se pojavljuje ujutro iz kreveta bez trunke šminke izazvala mnogo pažnje

Nakon optužbi za pretjerano uređivanje svojih fotografija kao i naslovnice Sports Illustrateda, Kim Kardashian odlučila se pred kamerama pojaviti bez trunke šminke. Pokazala je svoje prirodno lice i mnoge ugodno iznenadila.

Scena je snimljena u rano jutro kada su njezina sestra Khloe Kardashian i partner Tristan Thompson došli trenirati u njezinu privatnu teretanu. U jednom trenutku iz svoje se spavaće sobe u bijelom debelom ogrtaču spustila Kim kojoj se na licu vidjelo da se tek probudila.

Rijedak je ovo prizor za sve fanove slavne Kardashianke, koja se gotovo nikada pred kamerama ili u javnosti ne pojavljuje bez make up-a. Godinama je vjerna istom vizažistu koji je proslavio njezin famozni teški make-up, konturiranje i jače izražavanje lica.

Osim toga Kim ima i svoju make up liniju, proizvode za njegu tijela, a dobro je poznato da često koristi i toniranu kremu za tijelo kako bi sve nesavršenosti bile prekrivene.

  • +4
Kim Kardashian i Pete Davidson Izvor: Profimedia / Autor: Stefani Reynolds / AFP / Profimedia