ništa od ljubavi

Novi udarac za Irinu Shayk: Tom Cruise ju je 'otpilio'

30.04.2024 u 18:16

Bionic
Reading

Irina Shayk nedavno je prekinula vezu s Tomom Bradyjem, a sada je zainteresirana za drugog Toma - Toma Cruisea! Međutim, Shayk mora u potragu za trećim Tomom... Možda Hardyjem?

I Tom Cruise i Irina Shayk odnedavno su single, a slični krugovi u kojima se kreću otvorili su različite mogućnosti. Popularna je ruska manekenka navodno već 'bacila oko' na holivudskog glumca, ali izvori tvrde da on i nije baš zainteresiran.

'Irina traži u Europi i SAD-u. Treba joj poznata, zgodna osoba i novac. Koliko takvih ima? Pet, deset?', pročulo se prošlog tjedna kada su otkrivene i osobine koje čine savršenog muškarca popularne manekenke: slava, izgled i bogatstvo.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Iako je prema nekima ona jedna od najljepših žena na svijetu, Tom Cruise nije zainteresiran...

Kako doznaje DailyMail, holivudskom glumcu laska što se nalazi na popisu muškaraca za koje manekenka zainteresirana, no on ipak nije zainteresiran za ljubavni odnos.

'Tom je polaskan što bi ga netko tako lijep poput Irine smatrao materijalom za vezu - ali koliko god on bio polaskan, Tomova prva ljubav je snimanje filmova, a to će mu oduzeti većinu vremena. S kim god se na kraju spetlja, morat će se nositi s tim. Bi li ikada upoznao Irinu i vidio hoće li frcati iskre? Sve je moguće, ali da Tom i Irina ikad izađu gotovo je nemoguće', rekao je izvor blizak Cruiseu.

Popularni glumac još uvijek stavlja karijeru prije ljubavi, a nedavno je i prekinuo kraću vezu s bivšom suprugom ruskog oligarha s kojom se razišao jer se veza razvijala prebrzo.

ELSINA KHAYROVA

Sunce i more sve izliječe, pa i slomljeno srce: Bivša djevojka Toma Cruisea napustila London

Pogledaj galeriju