U NJOJ JE BORAVIO ORHAN

Objava Danisa Tanovića iz bolničke sobe dirnula je sve: 'Smiješno kako se život okrene'

29.04.2024 u 14:42

Bionic
Reading

Da život ponekad piše filmske scenarije pokazalo se i u slučaju poznatog redatelja Danisa Tanovića koji je otkrio na svom Instagram profilu kako je scenu za drugu sezonu serije 'Kotlina', koju snima, radio u istoj bolničkoj sobi u kojoj se 2022., nakon prometne nesreće, oporavljao njegov sin Orhan

'Smiješno kako se život okrene.. Prije dvije godine morao sam prestati snimati prvu sezonu svoje serije 'Kotlina' jer je moj sin Orhan imao užasnu prometnu nesreću. Snimanje scene za drugu sezonu u sobi u kojoj je ležao djeluje nadrealno. Zauvijek sam zahvalan svim doktorima, medicinskim sestrama i osoblju Kliničkog centra u Sarajevu.'

Riječi su to koje je, doduše na engleskom jeziku, na svom Instagram Storyju napisao poznati bosanskohercegovački redatelj Danis Tanović, objavivši uz to fotografiju na kojoj muškarac okrenut leđima gleda kroz prozor bolničke sobe.

Za one koji su pratili cijelu priču 2022. ova je objava itekako emotivna, budući da je Orhan Tanović jedva preživio tešku prometnu nesreću, nakon čega je njegov oporavak poprilično potrajao.

  • +2
Danis Tanović Izvor: Profimedia / Autor: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Njega je tada u sarajevskom naselju Drvenija udario Porscheom muškarac koji je od ranije bio poznat sarajevskoj policiji, a koji je sudjelovao i u srpskom reality showu Parovi.

Orhan je nakon nesreće, u kojoj je zadobio i teške ozljede glave, ležao u bolnici u kritičnom stanju, no zahvaljujući njegovoj volji i upornosti i odličnom timu liječnika, mjesec dana kasnije ponovno je stao na noge i vratio se u školu.