Molly Hurwitz

Oglasila se i bivša zaručnica Matthewa Perryja: 'Osjećam olakšanje što si u miru'

31.10.2023 u 10:30

Bionic
Reading

Brojni poznati koriste svoje društvene mreže kako bi se oprostili od voljenog glumca Matthewa Perryja, a isto je učinila i njegova bivša zaručnica Molly koja je u objavi otkrila i neke detalje njihove veze

Iako glumac Matthew Perry nije imao sreće u ljubavi, a kratko razdoblje od 2018. do 2021. proveo je s Molly Hurwitz, 22 godine mlađom književnom menadžericom. Par se nije medijski eksponirao, a 6-mjesečne zaruke prekinute su u lipnju 2021. godine.

Vijest o preranom odlasku bivše ljubavi pogodila je Hurwitz koja se od Perryja oprostila putem Instagrama.

'Volio bi da svijet priča o tome koliko je talentiran. I stvarno je bio vrlo talentiran', započela je svoju objavu o muškarcu s kojim je provela tri godine.

Zajedno su bili i tijekom ponovnog okupljanja ekipe sa seta serije 'Prijatelji', a posebno je se dojmilo Perryjevo ponovno otkrivanje svoje briljantnosti u seriji. Zajedno su premotavali i proučavali scene, a tu je uspomenu opisala kao čarobnu.

'Tog sam čovjeka poznavala i na sasvim drugačiji način. Iako sam ga voljela dublje nego što sam mogla shvatiti, bio je kompliciran i uzrokovao je bol kakvu nikad nisam osjetila. Nitko u mom odraslom životu nije imao dublji utjecaj na mene od Matthewa Langforda Perryja. Imam ogromnu zahvalnost za to, za sve što sam naučila iz našeg odnosa', napisala je otkrivši da je veza bila turbulentna te da je Perry bio komplicirana osoba.

Objavu je zaključila u dirljivom tonu: 'Matty, osjećam olakšanje što si u miru.'

Iako njihova veza nije uspjela, rastali su se u dobrim odnosima. Tijekom njihovih sretnih dana Perry ju je nazivao 'najboljom ženom na svijetu'. U lipnju 2021. otkrio je da su prekinuli zaruke, no i tada je iskazao poštovanje prema bivšoj zaručnici.

'Ponekad stvari jednostavno ne funkcioniraju i ovo je jedna od njih. Želim Molly sve najbolje', rekao je tada.

  • +23
Matthew Perry Izvor: Profimedia / Autor: © John Wells Productions / WARNE / AFP / Profimedia