rastu glasine o vezi

Okupila se holivudska krema: Di Caprio u društvu Al Pacina i zanosne manekenke

08.07.2023 u 23:36

Bionic
Reading

Leonardo di Caprio, Al Pacino i Tobey Maguire proveli su večer u luksuznom holivudskom restoranu, okruženi obitelji, slavnim prijateljima i - Neelam Gill

Ponajveće holivudske zvijezde Leonardo di Caprio i Al Pacino uočeni su kako nakon zajedničke večere izlaze iz tradicionalnog talijanskog restorana Madeo u zapadnom Hollywoodu.

S njima u društvu bio je i glumac Tobey Maguire, a trojac je večer zaključio opuštenim razgovorom ispred restorana, nakon čega se 83-godišnji Pacino prvi uputio kući.

Na ovom druženju bili su i u obiteljskoj pratnji pa je tako Maguire poveo 16-godišnju kćer Ruby i 14-godišnjeg sina Otisa, dok je Leu društvo pravila 14-godišnja nećakinja Normandie.

  • +3
Leonardo di Caprio, Al Pacino i Tobey Maguire Izvor: Profimedia / Autor: The Hollywood Curtain / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ipak, svima je za oko upao jedan detalj - činjenica kako se od Di Caprija nije odvajala 28-godišnja manekenka Neelam Gill. Već neko vrijeme nagađa se kako je upravo ona glumčeva nova djevojka, a zajednički izlazak nesumnjivo će osnažiti glasine.

Maguire i Di Caprio zajedno su glumili u filmu 'Veliki Gatsby' te su najbolji prijatelji niz godina. Osim na druženjima po restoranima, nedavno su uočeni i kako uživaju u šopingu u luksuznim pariškim trgovinama.