na konjičkom showu

Ovo je trenutak kada je vojvotkinja Sophie oduševila javnost, ali i stekla nove obožavatelje

10.05.2024 u 10:33

Bionic
Reading

Svoj status jedna od najomiljenijih članica britanske kraljevske obitelji vojvotkinja od Edinburgha potvrdila je još jednom i to na proglašenju pobjednika ovogodišnjeg Royal Windsor Horse Showa, dok su najbolji odradili svoj pobjednički krug

59-godišnja supruga princa Edwarda i omiljena snaha pokojne kraljice Elizabete II, vojvotkinja Sophie oduševila je obožavatelje kraljevske obitelji nakon što se pridružila nekolicini pobjednika Royal Windsor Horse Showa u njihovom pobjedničkom krugu.

Vojvotkinja od Edinburgha u jednom je trenutku čak i zaplesala, a taj trenutak usnimili su obožavatelji s tribina, te se snimka u kratkom roku proširila društvenim mrežama. Zahvaljujući tome, već ionako jedna od najomiljenijih članica kraljevske obitelji stekla je svojim opuštenim izdanjem nove poklonike.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Prije negoli se maknula s trkališta, Sophie je potrčala između australskog tima, a prije negoli se uspela u kočiju lagano je zaplesala. Nakon toga sjela je u prednji dio kočije i zapljeskala od uzbuđenja kada su 'pojurili', a potom se nasmijala i mahnula u smjeru princa Edwarda koji je sve pomno pratio sa sigurne udaljenosti.

Inače, pojavljivanje vojvotkinje Sophie u Berkshireu uslijedilo je nakon njezinog povijesnog posjeta Ukrajini prošlog tjedna, kada je postala prva članica britanske kraljevske obitelji koja je posjetila tu zemlju od početka ruske invazije.

  • +11
Sophie, vojvotkinja od Edinburgha Izvor: Profimedia / Autor: GEORGE ROGERS / SIPA PRESS / PROFIMEDIA

Sophie se tamo susrela s predsjednikom Volodimirom Zelenskijem i njegovom suprugom Olenom, te je prenijela osobne pozdrave i poruku kralja Charlesa III.

LADY LOUISE WINDSOR

Smijeh se vratio na dvor: Omiljena unuka princa Phillipa ovoga se puta nije mogla suzdržati

Pogledaj galeriju