'sam svoj majstor'

Pamela Anderson optužila komičara Tima Allena za seksualno uznemiravanje

23.01.2023 u 20:31

Bionic
Reading

Atraktivna glumica najavila je autobiografiju, a prema onom što zasad znamo o sadržaju čini se da će mnogi ostati iznenađeni. Otkriveno je da je u knjizi Anderson podijelila neugodan trenutak s Timom Allenom koji joj je navodno pokazao penis tijekom snimanja popularne serije 'Sam svoj majstor'

Pamela Anderson nekoć je slovila kao 'seks simbol', a iako joj je to donijelo i mnoge poslovne prilike i uspjehe, titula je to koja uz sebe nosi i mnogo negativnog. U svojoj autobiografskoj knjizi koja izlazi za nekoliko dana prisjetila se i jednog neugodnog događaja sa slavnim komičarem i glumcem Timom Allenom.

Tada 23-godišnja Anderson glumila je u popularnoj seriji 'Sam svoj majstor' u kojoj je glavni glumac bio poznati komičar koji je i u seriji imao vlastitu emisiju, a Pamela je tumačila njegovu pomoćnicu Lisu. Uloga u 'Sam svoj majstor' bila je jedna od prvih u njezinoj karijeri, a Allen je 1995. godine je dobio Zlatni globus za najboljeg glumca u humorističnoj seriji.

U svojoj autobiografiji atraktivna plavuša prisjetila se vrlo neugodnog događaja sa seta serije, a priznanje baca na Allena negativno svjetlo.

'Prvog dana snimanja izašla sam iz svoje garderobe i naišla na Tima Allena u hodniku koji je na sebi imao samo ogrtač. Raširio je ogrtač i pokazao mi se potpuno gol. Rekao je da je to u redu jer je i on mene vidio golu. Sada smo poravnali račune. Neugodno sam se nasmijala', napisala je glumica otkrivši da joj je kolega pokazao penis, čime ju je potpuno šokirao.

O navodnom događaju oglasio se i glumac koji je sve demantirao te tvrdi da se događaj nikada nije dogodilo te da nikada ne bi napravio takvo nešto.

Pamela Anderson u 'Sam svoj majstor' Izvor: Profimedia / Autor: ABC / Planet / Profimedia