SLAVNI GLUMAC

Povratak u 70-e: Bradley Cooper ponovno snima, a pogledajte kako su ga zamislili u novom filmu

26.08.2020 u 10:39

Bionic
Reading

Nakon poduže pauze koju je između ostalog produljila pandemija koronavirusa brojni holivudski glumci s nestrpljenjem su čekali vratiti se na set i krenuti stvarati nove filmove. Jedan od sretnika koji radi na novom projektu je Bradley Cooper

Iako se filmska industrija još uvijek nije podigla i vratila na staro, neke produkcijske kuće hrabro su prionule na posao kako bi gledatelji iduće godine ipak imali što pogledati na streaming servisima ili u kinodvoranama.

Među sretnicima kojima je ponuđen novi posao našao se posljednjih dana Bradley Cooper. Slavni glumac i producent ovoga je puta uskočio u ulogu iz 70-ih, a paparazzi fotografi ulovili su ga na setu.

U novom projektu redatelja Paula Thomasa Andersona, kojem je ovo tek četvrti film koji snima na prostoru Los Angelesa, Cooper bi trebao igrati mladog glumca koji pokušava pronaći svoj put nakon srednje škole.

Radnja je smještena u kalifornijsku dolinu San Fernando, a zgodni Bradley spremno je uskočio u novu ulogu. Ovoga puta gledat ćemo ga s nešto tamnijom i duljom kosom, brkovima i bradom te u odjeći inspiriranom tim vremenom.

Hlače širih nogavica, raskopčana košulja i nakit te glomazne čizme bili su stajling u kojem je snimljen tijekom igranja jedne od scena na benzinskoj postaji.

Bradley Cooper Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia