MALMO 2024.

Poznato je tko će nastupiti u show programima u pauzama polufinalnih večeri Eurosonga

02.05.2024 u 12:48

Bionic
Reading

Druga runda proba za veliki glazbeni spektakl u Švedskoj uvelike se zahuktava, a u žiži važnih informacija, obznanjena je informacija koju su fanovi tjednima čekali

U obje polufinalne večeri gledatelje će zabavljati švedske i inozemne eurovizijske zvijezde.

U prvom polufinalu, Benjamin Ingrosso priredit će nastup s nekim od pjesama koje je nedavno izveo diljem Europe u sklopu svoje turneje 'Better Days Tour'. Godine 2018. je predstavljao Švedsku na Eurosongu s pjesmom 'Dance You Off', s kojom je u finalu ušao među prvih 10. Od tada je objavio tri albuma, a također je osvojio više nagrada Grammy, uključujući onu za izvođača godine 2022.

'Nakon predstavljanja Švedske 2018. bit će mi velika čast pokazati publici kakav sam izvođač danas. Predivno je iskustvo bilo upoznati obožavatelje na turneji ovoga proljeća, a nadam se da će se cijeli program jednako svidjeti eurovizijskoj publici', izjavio je za portal Eurovision.tv.

Izvor: Društvene mreže

U četvrtak na eurovizijsku scenu stupaju tri dobro poznate pobjednice natjecanja. Riječ je o Šveđanki Charlotte Perrelli, turskoj pobjednici iz 2003., Sertab Erener, te jedinoj grčkoj pobjednicj dosad, Heleni Paparizou.

Po prvi put na natjecanju za pjesmu Eurovizije, tijekom druge polufinalne večeri, publika u dvorani i ispred malih ekrana bit će pozvana da pjeva zajedno s izvođačima. Oni koji to žele, mogu biti dio polufinalne intervalne izvedbe na daljinu putem interaktivnog zida. Kako sudjelovati, moći će se provjeriti na službenim društvenim kanalima natjecanja gdje će se objaviti sve upute.

Izvor: Društvene mreže