internet pamti

Pronađena stara objava koja otkriva što je Meghan Markle pisala o Kate Middleton

16.02.2023 u 10:34

Bionic
Reading

Prije negoli je postala princeza, Meghan Markle je radila kao glumica, a slobodno vrijeme provodila je uređujući blog naziva 'The Tig', koji je nazvan u čast njezinog omiljenog vina 'Tiganello'. Iako je blog ugašen, iskopana je njezina objava u kojoj komentira Kate Middleton, a njezin tekst odražava negativne stavove o kraljevskoj obitelji i mladenki Kate

Svi dobro znaju da Internet pamti i da se rijetko kad nešto zbilja može trajno ukloniti. Upravo zbog sjajnog pamćenja, Internet je ponovno oživio staru objavu na blogu Meghan Markle iz razdoblja dok još nije bila dio britanske kraljevske obitelji. Iako je tvrdila da ne zna puno o njima, prema tekstu koji je napisala 2014. čini se da ipak nije baš tako.

Tijekom intervjua povodom zaruka s princem Harryjem 2017. godine, nova članica kraljevske obitelji stidljivo je tvrdila da nije znala mnogo o Harryju i njegovoj obitelji prije nego ga je upoznala. Međutim, njezina objava na lifestyle blogu 'The Tig' otkrila je da je ipak znala i pratila događanja oko kraljevske obitelji, a velika medijska pozornost koju je uživala princeza Kate nije ju impresionirala i nije joj bila po volji.

Objava iz 2014. otkrila je njezine osjećaje o Kate Middleton i kraljevskom vjenčanju.

Život u kraljevstvu nije ju privlačio, medijska pozornost na princeze i prinčeve ju je umarala, a za sebe je rekla kako nije tip koji bi mogao živjeti život princeze, osim ako se radi o She-Ra, moćnoj princezi iz crtića osamdesetih godina.

Meghan Markle tada je napisala da je umorna od slušanja beskrajnih priča o kraljevskom vjenčanju princeze Kate i princa Williama, ne znajući da će se tek nekoliko godina poslije isto pisati i o njezinom vlastitom vjenčanju, prvom vjenčanju u povijesti kraljevske obitelji kada je mladenku na oltar pratio mladoženjin otac.

Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja 2018. godine okupilo je zvijezde iz različitih krajeva svijeta, uključujući i njezine kolege glumce i prijatelje kraljevske obitelji. Zvijezde poput Davida i Victorije Beckham, Oprah Winfrey, Priyanke Chopre, Serene Williams, Toma Hardyja te Georgea i Amal Clooney bile su prisutne na velikom događaju, kao i Meghanine bivše kolegice iz popularne serije 'Suits'.

za romantike

Izdvojili smo najljepše trenutke s bajkovitog kraljevskog vjenčanja

Pogledaj galeriju