50 CENT I VIVICA A. Fox

Reper napao glumicu zbog iznošenja intimnih detalja njihove veze: 'To je bilo prije 14 godina!'

20.03.2018 u 12:08

Bionic
Reading

Iako su vezu prekinuli odavno, reper 50 Cent i glumica Vivica A. Fox već se godinama prepucavaju putem medija. Stvar je dodatno eskalirala najnovijom knjigom za samopomoć, koju je napisala glumica, a u kojoj je otkrila detalje njihove veze

Da neki ljudi zaista ne znaju se pomiriti sa prošlošću govori i posljednji slučaj iz svijeta bogatih i slavnih. Glumica Vivica A. Fox očito još uvijek pati za svojim bivšim dečkom, reperom 50 Centom, pa je tako detalje njihove veze i seksualnog života iznijela u svojoj novoj knjizi za samopomoć, pod nazivom 'Every Day, I'm Hustling'.

  • +5
Vivica A. Fox Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Reperovu reakcije nije trebalo dugo čekati, koji je na svom Instagramu objavio screenshot naslovnice časopisa s Vivicom A. Fox i napisao: 'Probudio sam se uz ovo s...e. To je bilo prije 14 godina. Tko još radi takve stvari?'

Prema napisima Daily Newsa, glumica je u knjizi, između ostalog napisala: 'Većinu vremena ja sam bila ta koja je inicirala seks, jer sam zaista uživala voditi ljubav s njim.' Navodno je odlučila sve ispričati jer joj je bilo dosta da reper priča lažne priče o njoj i njihovoj vezi.

Isto tako tvrdi kako ju je reper razmišljao zaprositi 2003. godine, i bio je ozbiljan u svome naumu, no onda je sve otkazao smatrajući da je zbog nje izgubio na važnosti, odnosno da je ukrala svu pažnju na jednoj dodjeli nagrada.

Okršaj bivšeg para povlači se već godinama po medijima, a među ostalim je Vivica optužila 50 Centa da je homoseksualac, iako je to kasnije demantirala.