BILO JOJ JE DOSTA

Sada je poznat razlog razvoda najpoznatije holivudske blizanke: Mary-Kate Olsen nije željela da je suprug kontrolira

15.05.2020 u 13:07

Bionic
Reading

Vijest da su 33-godišnja glumica Mary-Kate Olsen i 50-godišnji francuski biznismen Olivier Sarkozy nakon pet godina braka podnijeli papire za razvod iznenadila je mnoge, a sve je izglednije kako će isti ostaviti gorak okus u ustima budući da su već u javnost krenuli izlaziti ružni detalji

Kako otkrivaju izvori bliski paru, 33-godišnja Mary-Kate Olsen i 50-godišnji Olivier Sarkozy imali su poprilično različite stavove o poslu, pa je tako francuski biznismen htio da mu njegova supruga bude više dostupna.

'Ona je bila fokusirana na posao, dok je on, poput mnogih Francuza, htio da joj obitelj bude na prvom mjestu. Nije znao da ne može kontrolirati djevojku koja je svoje milijune zarađivala od malih nogu', otkrio je izvor.

Sada je na vidjelo počelo izlaziti njihovo 'prljavo rublje' i ružni detalji o njihovu odnosu koji je kulminirao njezinim traženjem razvoda još u travnju, no zbog pandemije koronavirusa, njihov je slučaj stavljen na čekanje.

Kako bi ipak sve bilo čim prije riješeno, Mary-Kate Olsen zatražila je hitni postupak, nakon što ju je njezin suprug izbacio iz stana u New Yorku i to na način da je prekinuo ugovornu obvezu za najamninu bez da je o istom obavijesti.

Njihova veza započela je 2012. godine, u vrijeme kada je Mary-Kate Olsen imala tek 25 godina. Prije nje, Olivier Sarkozy bio je 14 godina u braku sa Charlotte i s njom dobio dvoje djece. Upravo je njegova bivša supruga bila protiv njegove veze s mlađahnom glumicom, nazivajući njihov odnos - grotesknim.

Iako je htio bivšu dječju zvijezdu zaprositi nakon samo deset mjeseci veze, ona ga je navodno natjerala da čeka pune tri godine. Tek tada je pristala udati se za njega, a prije vjenčanja u New Yorku su kupili i svoj prvi zajednički dom. Čak 11 milijuna funti uložili su u raskošan dom na Manhattanu, koji je na krovu imao bazen, a isti su prodali već 2014. tražeći mjesto gdje će imati više privatnosti.

  • +4
Mary-Kate Olsen i Olivier Sarkozy Izvor: Profimedia / Autor: REX / Shutterstock Editorial / Profimedia

Godinu kasnije održano je i vjenčanje, na kojem uzvanici nisu smjeli imati svoje mobitele, kako ne bi ništa snimili i prodali medijima. Ipak, brojni detalji procurili su u javnost, poput onog da su po cijelom prostoru bile postavljene zdjele prepune cigareta koje su gosti pušili čitavu večer.

Nakon vjenčanja, većinu su vremena provodili u njegovom Parizu, a glumica je medijima pričala kako svaku večer sama kuha za svog supruga. 'Imam supruga i dvoje posvojene djece te se moram ponašati odgovorno. Vikendima se opuštam jahanjem konja, a preko tjedna živim posve običnim životom.'

Ipak, čini se da u konačnici sve i nije bilo tako bajkovito kako su predstavljali javnosti, a koji je idući korak glumice, nakon što joj je sudac odbio zahtjev za brzim razvodom, vjerojatno ćemo ubrzo doznati.