njezin raj

Lavanda, bor, maslina: Anja Šovagović Despot pokazala u kakvoj oazi uživa

05.05.2024 u 13:40

Bionic
Reading

Mnogi su 'pospajali' međunarodni praznik rada s vikendom i iskoristili to za odlazak na more. Na moru je i naša glumačka diva koja se javila se sa svog najdražeg mjesta na jadranskoj obali

Postoji li ljepše godišnje doba za istraživanje prirode od proljeća, kad se sve zazeleni i šareni od cvijeća, a more grijano suncem poprimi čudesne tirkizne boje? Za našu glumicu sigurno - ne. Stoga, u iščekivanju novih datuma za hvaljenu predstavu 'Tere i Luce' u kojoj glumi uz Natašu Janjić Medančić, Anja Šovagović Despot puni baterije na svojoj omiljenoj destinaciji.

Nagrađivana glumica svoj komadić raja pronašla u Supetru na Braču, gdje provodi dane upijajući sunce u predivno uređenom vrtu prepunom boja i mirisa različitih biljaka.

Cvijeće za vrt u proljeće Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Boravi u obiteljskoj vikendici koju je još potkraj šezdesetih sagradio njezin i otac Filipa Šovagovića, pokojni glumački velikan Fabijan Šovagović.

Glumica je među ostalim udahnula svjež morski zrak šetajući po plaži što je također pokazala prijateljima i obožavateljima na Instagram pričama.

  • +3
Anja Šovagović Despot Izvor: Cropix / Autor: Dragan Matic / CROPIX