filmska ljubavna priča

Sandra je nosila vjenčanicu s hrvatskim potpisom, a goste je zabavljao najbolji bend

01.01.2024 u 08:34

Bionic
Reading

Intimnom ceremonijom u Zagrebu vjenčao se dugogodišnji par Sandra Perković i Edis Elkasević. Najljepši kraj 2023. dočekali su uz krug najbližih prijatelja i obitelji

Iako je godina bila puna vjenčanja, možemo reći da je upravo vjenčanje ovog para bilo najiščekivanije. Prekrivena velom misterije intimna vjenčana ceremonija Sandre Perković i njezinog dugogodišnjeg partnera Edisa Elkasevića održana je jučer u Zagrebu, a s njima su slavili njihovi bliski prijatelji i voljeni članovi obitelji.

Jedna od naših najuspješnijih sportašica odlučila se za vintage glamur za koji se obratila na dobro poznatu adresu. Sandrinu raskošnu vjenčanicu od čipke potpisuje Matija Vuica, kreatorica koja stoji iza brojnih vjenčanica poznatih Hrvatica.

Vuica i Sandra odlučile su se za raskošnu vjenčanicu visokog čipkastog ovratnika te dugačkih 'puf' rukava, a dodatnu dozu ženstvenosti postigle su golim leđima i efektnim korzetnim gornjim dijelom koji naglašava liniju.

Uz Sandru i Edisa slavili su i njihovi prijatelji iz sportskih krugova među kojima je bila i bivša atletičarka Ivana Brkljačić te nogometaš Josip Drmić, a zabavljala ih je Grupa Best koja se skromno proglašava 'kraljevima zabave' stoga ne sumnjamo da je večer obilježila, uz ljubav, i sjajna atmosfera.

Vjenčanje poznatog para uslijedilo je nakon više od deset godina veze. Sandra je Edisa upoznala kad je imala tek 15 godina, a s 21 godinom u svog se trenera malo i zaljubila.

31.12.2022. Edis je zaprosio svoju Sandru nakon deset godina veze, a sretna je tada za In Magazin otkrila: '2022. godina pokazala se zaista kao moja godina jer sam se 31. 12. zaručila nakon deset godina veze s osobom koju volim najviše na svijetu i mislim da mi nije mogla bolje završiti, a 2023. bolje početi. Ne bih htjela u detalje, to je naša mala tajna. Mislila sam u više navrata već da će me zaručiti pa se to nije dogodilo, tako da neću reći da sam prestala vjerovati, nego sam jednostavno pustila da se to dogodi. I, stvarno, bilo je u Londonu, gradu koji meni jako puno znači. Zezala sam se da sam se 2012. vratila zlatna s Olimpijade, 2017. sa Svjetskoga, a 2022. čak i dijamantna. Izabrao je najljepši grad, najbolje mjesto, najljepši način. Je li kleknuo ili nije, to neka ostane naša tajna, ali ja sam jako kritična i napravio je sve kako treba.'

poznata lica

Stigle prve fotografije: Pogledajte tko je sve stigao na svadbu Sandre Perković

Pogledaj galeriju