kakva ekipa

Sanja Vejnović pokazala u čijem je društvu provela 'divan dan'

09.10.2023 u 15:39

Bionic
Reading

Glumačka diva godinama ima otvoren profil na Instagramu gdje se povremeno oglasi fotografijama s raznih snimanja, brojnim selfijima i drugim situacijama iz privatnog dijela života

Sanja Vejnović tijekom ljeta je počastila pratitelje brojnim morskim prizorima, a na početku jeseni među ostalim je pokazala novu, osvježenu frizuru i najavila da je krenula nova kazališna sezona i život na pozornici.

Proteklog vikenda pohvalila se da je bila u zanimljivom društvu. 'Divan dan u društvu predivnih, najboljih, najtalentiranijih glumica moje generacije', napisala je uz fotografiju na kojoj pozira sa slavnim sprskim glumicama Vesnom Trivalić i Anicom Dobrom s kojom njeguje dugogodišnje prijateljstvo.

'Nikada na žalost nismo imale priliku surađivati na istom projektu, nitko nas još u tom smislu nije spojio, ali još ima vremena. Nada umire zadnja', rekla nam je svojedobno naša glumica i. Dodala je da su njih dvije generacijski stasale u isto vrijeme. 'Lijepo je kad imaš kolege koji se vesele tvom uspjehu kao i ti njihovom tako da u tom smislu nikad jedna drugoj nismo bile konkurencija. Anica je divna, talentirana, slatka i dobra i jako je volim', poručila je tada.

  • +3
Sanja Vejnović Izvor: Pixsell / Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL