NEMA IM RAVNIH

Seinfeld je najbolja humoristična serija svih vremena

06.12.2012 u 10:53

Bionic
Reading

Još je jednom kultna američka humoristična serija 'Seinfeld' proglašena je najboljom, ovoga puta u anketi po izboru Amerikanaca

U anketi koju je proveo 'Vanity Fair' u suradnji sa '60 minutes', Seinfeld je proglašen najboljom humorističnom serijom za koju je glasalo 22 posto Amerikanaca.

Na drugom mjestu je serija 'The Honeymooners', a 'Prijatelji' treći sa 16 posto glasova.

Na četvrtom mjestu po izboru anketiranih amerikanaca je 'Kafić Uzdravlje (Cheers)', slijedi 'Arrested Development', pa 'Mary Tyler Moore', a  '30 Rock' osvojio je mizernih pet posto glasova.
Odabir 'Seinfelda' kao najbolje serije nije veliko iznenađenje s obzirom na to da već odavno slovi kao jedna od najpopularnijih serija u povijesti. Emitirala se od 1989. do 1998., a osmislio i režirao ju je Larry David zajedno s Jerryjem Seinfeldom.

Američki TV Guide proglasio je 'Seinfeld' najboljom serijom, a industrija humorističnih serija već ga je stavila na prvo mjesto najgledanijih serija. Rijetko tko je mogao ostati ravnodušan na specifičan smisao za humor slavne četvorke u sastavu Jerry, Elaine, George i Kramer.

Seinfeld