JERRYJEV LUCKASTI REALITY

Seinfeldov povratak na male ekrane

11.01.2010 u 11:44

Bionic
Reading

Slavni komičar izvršni je producent i član žirija showa 'The Marriage Ref' koji će krajem veljače imati premijeru na američkoj TV mreži NBC

Legendarni američki komičar Jerry Seinfeld krajem veljače vraća se na američke male ekrane u seriji 'The Marriage Ref' (Bračni arbitar), koju je opisao kao spoj reality showa, natjecanja sa žirijem i komedije. Naime, protagonisti, odnosno natjecatelji u svakoj epizodi su posvađani supružnici. Njihovi sukobi snimaju se u njihovim domovima, a žiri sastavljen od slavnih osoba svojim će komentarima pomoći da se presudi tko je u pravu, odnosno, tko je 'pobjednik'.

Već je snimljeno nekoliko epizoda koje će obrađivati situacije poput muža koji razbjesni suprugu parkirajući motocikl u dnevnoj sobi ili para koji se svađa oko toga trebaju li dati preparirati svoga mrtvog psa. 'Bračna terapija definitivno se ne uklapa u ovaj koncept jer stručnjaci mogu doista pomoći, a to nije naš cilj. Ovo je komedija', objašnjava 55-godišnji komičar kojemu će ovo biti prvi 'pravi' televizijski projekt nakon serije 'Seinfeld', čija je posljednja epizoda premijerno emitirana 1998. godine.

Seinfeld je izvršni producent showa, a bit će i stalni član žirija u kojem će se, između ostalih, pojavljivati Alec Baldwin, Tina Fey i Eva Longoria Parker, dok će dužnost naslovnog arbitra, koji donosi 'presudu', obavljati stand-up komičar Tom Papa.

Televizijska mreža NBC emitirat će pilot-epizodu serije 'The Marriage Ref' 28. veljače, a redovno emitiranje u nedjeljnom večernjem terminu započet će 14. ožujka.