NEMA MJESTA PANICI

Sharon Stone Amerikance savjetuje kako stvoriti bunker u domu za vrijeme uličnih nereda

02.06.2020 u 20:33

Bionic
Reading

Slavna holivudska glumica svojim dva milijuna obožavatelja na Instagramu odlučila je ponuditi nekoliko sjajnih savjeta kako stvoriti sigurno utočište u domu tijekom nereda na američkim ulicama

'Vjerojatno najsigurnija prostorija u vašem domu je kupaona zato što ima najmanje prozora. Ako to nije slučaj onda odaberite bilo koju prostoriju u domu u kojoj je omogućen minimalan doticaj s vanjskim svijetom', započela je svoju video objavu na Instagramu 62- godišnja glumica.

Sa žutom maramom na glavi, sunčanim naočalama i crvenim ružem na usnama, Stone je savjetovala svojim američkim obožavateljima da u kupaonu stave pokrivače ili jastuke u slučaju ako će tamo morati prespavati i nekoliko nepropadljivih namirnica poput voća ili proteinskih prutića.

Isto tako, zvijezda 'Sirovih strasti' savjetovala je da u sigurnu sobu u domu ponesu svoja računala, telefone i punjače i u slučaju panike uzmu lijek za smirenje.

Usprkos savjetima kako od svoje kupaonice stvoriti sigurno utočište, ukoliko neredi na američkim ulicama potpuno izmaknu kontroli, Stone je objavljeni video zaključila preporukom obožavateljima da ne budu previše reaktivni jer će i neredima, kao i brojnim stvarima u životu, jednoga dana doći kraj.

Tijekom još uvijek aktualne pandemije koronavirusa i masovnih prosvjeda u SAD-u, Sharon Stone dane provodi u svom domu na Beverly Hillsu u društvu svoja dva od trojice sinova.

  • +5
Sharon Stone Izvor: EPA / Autor: GUILLAUME HORCAJUELO