DOSTOJANSTVENO STARENJE

Sharon Stone otkrila tajnu dobrog izgleda uoči svog 60. rođendana

08.03.2018 u 11:29

Bionic
Reading

Uoči 60. rođendana koji će proslaviti ove subote holivudska zvijezda Sharon Stone za američke novine otkrila je tajnu svog dobrog izgleda, ali i prirodnog starenja koje je u njenom svijetu prava rijetkost

Mnogi se slažu da je Sharon Stone i na pragu šestog desetljeća jedna od najzgodnijih holivudskih glumica, koja nikada nije imala prevelike oscilacije u izgledu te je jedna od rijetkih koja se može pohvaliti da se ni u 'zlatnim godinama' ne podvrgava estetskim tretmanima pomlađivanja.

No, zato jako pazi na svoje zdravlje i kako se odnosi prema vlastitom tijelu što je rezultat fenomenalnog izgleda.

U čast njezina 60. rođendana koji će proslaviti u subotu, Stone je o tajni svoje ljepote progovorila za New York Times.

'Ne jedem umjetno tretiranu hranu, ne pijem kavu i vrlo rijetko konzumiram gazirana pića i alkohol', rekla je poznata plavuša te dodala: 'Ali zato jedem meso, tamnu čokoladu i bez problema dodajem šećer u čaj ako poželim'.

  • +4
Sharon Stone na Mauiju Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Također otkrila je i kako rijetko odnosno gotovo nikada nije na dijeti. 'Volim jesti kao i svaka normalna osoba i jedem kad god sam gladna', kazala je bez imalo suzdržavanja te objasnila zašto je za nju unutarnja ljepota mnogo važnija od vanjskog izgleda.

'Važno je u životu imati neku filozofiju ili vjeru koja će vratiti ravnotežu u vaš život. Za mene je to bio budizam. To je nešto što me vraća u središte i u čemu pronalazim mir i ljepotu – unutarnju eleganciju i skladnost', zaključila je zvijezda filma 'Sirove strasti' zbog kojeg je i danas tiha patnja mnogih muškaraca.