NEK' SE SNALAZE

Jeff Goldblum priznao kako sinovima neće ostaviti bogatstvo procijenjeno na 40 milijuna dolara

03.05.2024 u 22:15

Bionic
Reading

I dok mnoge holivudske zvijezde kreiraju čitavu mrežu nepotizma u Hollywoodu, Jeff Goldblum odlučio je krenuti sasvim drugačijim putem

Poznati glumac Jeff Goldblum jedan je od onih koji nemaju u planu svojoj djeci poklanjati luksuz i navikavati ih na lagodan život. Dapače, cilj mu je opravo suprotan. Zvijezda filmova 'Wicked' i 'Jurski park' odlučila je svoje nasljednike uskratiti za svoje milijune, ali im omogućiti da sami kroje svoje puteve.

'Sada kada odgajam djecu, nisam konvencionalist, ali znam sustav u kojem se nalazimo, i mislim da prije nego kasnije, ne želim ih plašiti, trebali bi shvatiti... Ali hej, znaš, moraš sam veslati svoj čamac', komentirao je glumac odluku da svojim sinovima neće ostaviti bogatstvo procijenjeno na 40 milijuna dolara.

Gostujući u podcastu s Bruceom Bozzijem otkrio je kako misli kako roditelji ne bi trebali toliko pomagati djeci, već ih pustiti da sami izgrade svoje uspjehe: 'Morate shvatiti kako saznati što je željeno i potrebno i gdje se to križa s vašom ljubavlju i strašću i onim što možete učiniti. Čak i ako ne, možda ćete to ipak morati učiniti.'

'Svako bih jutro, kad bih se tuširao prije škole, napisao na staklenim vratima tuš kabine, 'Molim te, Bože, daj mi da budem glumac.' I tada je to bila tajna, nisam čak ni rekao roditeljima i izbrisao bih je prije nego što odem', priznao je otkrivši da se odmalena nadao glumačkom putu.

Ta ista odlučnost i predanost ne samo da su potaknule Jeffa na vrlo uspješnu glumačku karijeru, s kultnim ulogama u velikim filmovima koje su izgradile njegovo udobno gnijezdo, nego su također oblikovale njegov pogled na roditeljstvo.

Jeff i njegova supruga Emilie Livingston, koju je upoznao u slučajnom susretu u teretani, roditelji su dvojice dječaka, Charlieja i Rivera.

zagrljaji, poljupci...

Romantika na Oscarima: Ovi parovi nisu skidali ruke jedni s drugih ni na crvenom tepihu

Pogledaj galeriju