UZ FIZIČKI OBRAČUN

Sin glazbene legende prijetio aktiviranjem bombe u zračnoj luci

21.01.2019 u 16:52

Bionic
Reading

Prema napisima svjetskih medija, 24- godišnji sin glazbene zvijezde Lionela Richieja ovog je vikenda završio u londonskom pritvoru nakon incidenta i sumnje za posjed eksplozivne naprave u zračnoj luci Heathrow

Sin američke glazbene legende, Miles 'Milo' Brockman Richie, policija je protekle subote uhitila u londonskoj zračnoj luci Heathrow nakon što je sigurnosnom osoblju rekao kako u torbi nosi bombu koju planira detonirati u zrakoplovu.

Na terminalu 5 luke Heathrow, 24- godišnji maneken također se fizički obračunao s članom sigurnosnog osoblja, a predstavnici Scotland Yarda izjavili su kako je dobivena informacija o bombi bila lažna.

Prema riječima svjedoka incidenta, sinu glazbene legende zabranjen je ukrcaj na planirani let zbog čega je prijetio kako će detonirati bombu u zrakoplovu ako mu se ne dopusti odlazak.

Richie se zatim fizički sukobio s članom sigurnosnog osoblja prije nego što je zračnu luku napustio uz pratnju policije. Nakon navedenog incidenta, kako obavještava američki TMZ, sin glazbene legende ubrzo je pušten na slobodu.

Miles 'Milo' Brockman Richie jedno je od dvoje djece Lionela Richieja i njegove supruge, plesačice Diane Alexander s kojom ima i 20- godišnju kćer Sofiu Richie koja se, poput brata, bavi manekenstvom, a novinske stupce puni ljubavnom vezom sa Scottom Disickom, ocem djece i bivšim dečkom reality zvijezde Kourtney Kardashian.

  • +4
Sofia Richie i Scott Disick Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia