Ljubav usred pandemije

Sjećate li se Amerikanke koja je pjevala s Bojanom Jambrošićem? Još je u Hrvatskoj, sprema se za Doru i zaljubila se

03.02.2021 u 11:34

Bionic
Reading

Ashley Colburn, turističku novinarku, globtrottericu i svojevrsnu turističku ambasadoricu 'lijepe naše' šira javnost je upoznala kroz show 'Zvijezde pjevaju' u kojem je nastupala sa Bojanom Jambrošićem. S njim se trenutno sprema i za ovogodišnju Doru s baladom 'Share the Love' te najavljuje dosad neviđen nastup, a otkrila je i da ima dečka

Ljetos je objavila singl 'Feels Like Home' i otkrila da jako voli pisati pjesme, a do nastupa na Dori 2021. je došlo jer je svog nekadašnjeg mentora iz showa 'Zvijezde pjevaju' Bojana Jambrošića pitala bi li se želio s njom prijaviti na to glazbeno natjecanje.

  • +4
Ashley Colburn Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

'Pokrenula sam neprofitnu organizaciju Human Network i u pjesmi spojila svoju želju da ljudi lakše prihvaćaju jedni druge te dijele ljubav. Htjela bih da 'Share the Love' bude naslovna pjesma organizacije i njezin dio će se čuti kada posjetite stranicu. No i zaljubljena sam, što je jedna dobra stvar koja je proizišla iz 2020. godine', izjavila je za Story. Otkrila je kako je počela njezina ljubavna priča.

Kada je krenula pandemija vratila se u Kaliforniju prije zatvaranja granica, a netom prije toga za njezinog oca je počeo raditi novi veterinar. Upoznali smo se nakon što je stigla i počeli kako ju je nazvala 'COVID romansu'. S veterinarom Marcom je već gotovo godinu dana. Kampirali su i puno boravili u prirodi. 'Nisu to bili tipični spojevi, no to je dobro jer doista dobro upoznate drugu osobu. Čudno je upoznavati se jer morate držati fizičku distancu i zato je u početku sve išlo malo sporije, a onda sam ga zarazila koronavirusom. Svi smo se zarazili na božićnom ručku kod mojih roditelja, ali sada smo svi dobro. Nas dvoje više ne držimo distancu', sretna je Ashley.