POSTAO GLAZBENIK

Sjećate se njega? Glumio je sina Jennifer Lopez, a danas izgleda neprepoznatljivo

18.04.2023 u 06:08

Bionic
Reading

U romantičnoj komediji iz 2002. 'Dogodilo se na Manhattanu' Jennifer Lopez imala je glavnu ulogu u toj modernoj priči o Pepeljugi. U glumačkoj postavi bio je i Tyler Posey u ulozi njezina sina Tya

Kad je izašao film 'Dogodilo se na Manhattanu', 2002. godine, svaka je djevojka željela haljinu u boji breskve.

Mnoge je osvojila priča o Lopez u ulozi samohrane majke i hotelske sobarice koju zamijene s finom damom s Manhattana, a kojoj se dogodi romantičan susret s Ralphom Fiennesom, moćnim političarem koji boravi u hotelu.

Glumac koji je glumio njezinog sina Tya je Tyler Posey. U Hollywood je stigao iz Kalifornije (rođen je u obitelji irskog, engleskog i meksičkog podrijetla), a za Lopez je rekao da ga je 'naučila tome kako biti profesionalac kao glumac'. Na audiciji za film impresionirao je producente izvedbom pjesme 'Me and Julio Down by the School Yard' legendarnog dvojca Simon and Garfunkel.

S njom se nakratko ponovno susreo na pozornici tijekom dodjele Teen Choice Awards 2014. godine. 'Tako je narastao, ne mogu vjerovati', uzviknula je pjevačica kada je ugledala mladog glumca.

Nakon 'Dogodilo se na Manhattanu', glumac je dobio uloge u filmu 'Legendary' s Johnom Cenom te serijama poput 'Doc', 'Bez traga', 'Smallville', 'Braća i sestre', 'Lincoln Heights', 'Jane the Virgin', 'Now Apocalypse' i 'Teen Wolf'. Dokazao se i u glazbenoj branši. Kad je riječ o privatnom životu, u ljubavi je s glazbenicom Phem, a prije je bio u dugoj vezi sa Seanom Gorlick, vizažisticom.

  • +5
Tyler Posey Izvor: Profimedia / Autor: Xavier Collin/Image Press Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia