SRETNA I ZALJUBLJENA

Slavna glumica objavila nikad viđene fotografije s vjenčanja

24.12.2018 u 15:54

Bionic
Reading

Gwyneth Paltrow krajem rujna izrekla je sudbonosno 'da' uspješnom producentu Bradu Falchuku. Par je organizirao intimnu ceremoniju u Hamptonsu, a javnost je imala prilike vidjeti tek njezinu vjenčanicu. Ostali detalji i nikad viđene fotografije tek su sada otkriveni

Prije tri mjeseca holivudska glumica Gwyneth Paltrow po drugi je put uplovila u bračnu luku. Nakon razvoda od Chrisa Martina, ljubavnu je sreću pronašla s producentom Bradom Falchukom.

Vjenčanje je organizirano krajem rujna u zajedničkoj vili u Hamptonsu, a detalji intimne ceremonije ostali su nepoznati javnosti. Poznata plavuša tek je prije nekoliko tjedana objavila kako je izgledala njezina vjenčanica, a sada je otkrila i ostale detalje.

U emotivnoj objavi na Instagram profilu, Gwyneth se osvrnula na 2018. godinu i zahvalila svima koji su joj je učinili posebnom. Naravno najljepši trenutak koji će pamtiti iz godine na izmaku je njezino vjenčanje, a zato je pokazala i kako je ono točno izgledalo.

Pod vedrim nebom, prostrani šator s dva otvora, zelenim ukrasima, dva dugačka stola prepuna dragih ljudi te zbor i violine u pozadini- opis je romantične atmosfere iz Hamptonsa.

  • +5
Vjenčanje Gwyneth Paltrow i Brada Falchuka Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osim ove fotografije, nekadašnja glumica pokazala je i fotografiju na kojoj je zagrljena sa svojim novim suprugom.