LAURIE MURRAY

Sve o tajnoj kćeri Clinta Eastwooda: Majka ju je kao bebu dala posvojiti, oca je upoznala tek s 34, a danas su nerazdvojni

13.12.2018 u 11:38

Bionic
Reading

Da joj je otac glumačka legenda Clint Eastwood, danas 64-godišnja Laurie Murray doznala je prije 30-ak godina, kada je krenula u potragu za svojim biološkim roditeljima. Naime, njezina ju je majka, kao bebu, dala posvojiti, a slavni glumac nije ni znao da ona postoji

Baš kao da je riječ o nekom scenariju za filmski hit, Laurie Murray uspjela je stupiti u kontakt sa slavnim 88-godišnjim oskarovcem, a sve nakon toga postalo je idealno - otac i kći nevjerojatno su se zbližili, zajedno uživaju igrajući golf, a često i odlaze na obiteljske odmore.

Laurie Murray pojavila se sa svojih sedmero mlađih braće i sestara na premijeri najnovijeg filma Clinta Eastwooda, 'The Mule', u Los Angelesu, a okupljenim se fotografima, kada su je zatražili ime kako bi je potpisali ispod fotografije, predstavila kao Lauire Eastwood.

Priču o njegovoj tajnoj kćeri otkrio je Patrick McGilligan, koji je pisao biografiju Clinta Eastwooda. Upravo on je rekao kako je majka Laurie Murray imala vezu sa slavnim glumcem u doba kada je on bio zaručen s kasnije prvom suprugom, Maggie Johnson. Veza je okončana, a nedugo nakon toga dotična je dama, čiji identitet nije otkriven, doznala da je trudna. Nakon što je rodila Laurie dala ju je na posvojenje bračnom paru iz Seattlea.

'Sve to dogodilo se prije 30 godina, a Laurie je zaista željela doznati tko su njezini biološki roditelji, stoga je angažirala profesionalce da joj pomognu u potrazi. Kada su napokon pronašli rodni list, njezina biološka majka napisala je u rubriku otac - Clint Eastwood. On, kako se kasnije doznalo, nije ni znao da mu je ljubavnica bila trudna', otkrio je izvor blizak obitelji, no detalje o tome kako je Laurie stupila u kontakt sa svojim ocem nije precizirao.

  • +12
Clint Eastwood Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Ipak, doznalo se kako njezina biološka majka nije željela imati nikakav kontakt s njom, što je Laurie dodatno šokiralo. S druge strane, vijest da mu je ona tajna kći iznenađeni Clint Eastwood prihvatio je i više nego dobro.

A da su se zaista zbližili te pokušavaju nadoknaditi sve propuštene godine, vidljivo je već na fotografijama iz 2004. godine, kada je na dodjeli Oscara Laurie snimljena u limuzini s očevom drugom suprugom Dinom, ali i na crvenom tepihu, gdje je čvrsto držala za ruku njegovu majku, svoju baku, Ruth Wood.

Iako su se odmah pojavile špekulacije kako Laurie želi zapravo iskoristiti slavu i novac svog poznatog oca, to je odmah demantirano na najbolji mogući način - time da njegova najstarija kći apsolutno ništa ne želi govoriti o Clintu Eastwoodu i obiteljskim vezama. Ona svoj privatni život čuva od interesa javnosti, a čak su i stanovnici gradića Lakewood, u kojem živi s obitelji, tu informaciju skrivali od medija.

'Svi u Lakewoodu znaju da joj je Clint Eastwood otac, i to znaju već dvadesetak godina, iako ona o tome nikada nije govorila. Nikada se ne predstavlja kao Laurie Eastwood', otkrio je izvor, dodavši kako su i njezina djeca, Lowell Thomas IV i Kelsey, upoznali svog djeda, no time se nikome ne hvale.

'Sve što mogu reći je da je on divan otac mojoj majci, ali i prema meni i našoj obitelji', komentirao je kratko Lowell Thomas IV, Eastwoodov unuk. Sama Laurie danas je poprilično imućna, ali ne zahvaljujući svom ocu, već suprugu Lowellu Thomasu III Murrayju.

Osim velikog imanja u Lakewoodu, posjeduju golf teren u Kaliforniji, ali i kuću na havajskom otoku Mauiju, gdje su se Clint Eastwood i njegova bivša supruga Dina često odmarali s obitelji.