NA SVE JE MISLILA

Tako jednostavna, a opet tako posebna, baš kao i ona; evo kako izgleda kuhinja Anite Dujić Broadfoot

19.10.2022 u 10:44

Bionic
Reading

Nakon što se vratila s obiteljskog odmora, koji su ona i suprug Duncan Broadfoot s kćerkicom Lily proveli u Jordanu, nekadašnja manekenka i zaljubljenica u uređenje interijera Anita Dujić Broadfoot pokazala je djelić svoje kuhinje koju je pomno uređivala

U stambenoj zgradi okruženoj zelenilom Anita Dujić Broadfoot i Duncan Broadfoot kupili su stan u prizemlju s prostranom terasom, a bivša manekenka dugo ga je i pomno uređivala.

A poseban dio zauzima ujedno njezina omiljena prostorija - kuhinja - koja je izrađena po njezinoj ideji, a sve je napravljeno po mjeri.

Kombinacija bijele i drvenih ploha u suncem okupanoj kuhinji spoj je koji često možemo u posljednje vrijeme vidjeti na Pinterestu u rubrikama za dizajn interijera, a upravo ta ideja bila je misao vodilja za Anitinu kuhinju, u kojoj su radna ploča i zidna obloga napravljene od kvarca, donje fronte od oraha dok su gornje izrađene od mat bijelog mediapana.

'Ne mogu se zasititi ovog pogleda', napisala je u najnovijoj objavi bivša manekenka koja se pri uređenju svoga stana vodila minimalizmom, koji prevladava u svim prostorijama, dok je dozu topline postigla drvenim detaljima.

Većinu stolarije izradila je po mjeri, a uz određene jeftinije komade iz centara namještaja, u prostoru se mogu primijetiti i oni luksuzniji dizajnerski.

KRIE DESIGN

Domaća dizajnerica Kristina Burja u Trogiru servirala pravu modnu poslasticu, a reviju nisu propustila ni brojna poznata lica

Pogledaj galeriju