FATALNA CRNKA

Tko je Noor Alfallah, 23-godišnjakinja opsjednuta starijim, slavnim muškarcima?

31.01.2019 u 15:02

Bionic
Reading

Njezina veza s frontmenom Rolling Stonesa, Mickom Jaggerom, zaprepastila je svijet, no ne koliko i njezin novi odabir. Priča, popraćena fotografijama, na kojima je snimljena 23-godišnja filmska producentica u društvu nekadašnjeg zavodnika, 88-godišnjeg Clinta Eastwooda, proširila se internetom nevjerojatnom brzinom, a sve zanima, tko je dotična Noor Alfallah

23-godišnja Noor Alfallah predstavlja se kao filmska producentica, a iako njezini filmski uratci nisu baš poznati javnosti, ono čime puni novinske stupce njezine su veze s muškarcima koji joj, po godinama, mogu biti djedovi. Tako je nakon 75-godišnjeg Micka Jaggera, s kojim je viđena u Parizu tijekom europske turneje Rolling Stonesa, lijepa Noor snimljena u društvu 88-godišnjeg Clinta Eastwooda.

  • +7
Noor Alfallah Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Sa slavnim Oskarovcem snimljena je pri izlasku iz trendovskog restorana Craig's u Los Angelesu, nakon čega je sjedila na zadnje sjedište njegovog automobila, a Eastwood ih je odvezao u nepoznatom smjeru. Iako isprva niti jedno od njih nije imalo komentara na medijske upite o njihovoj vezi, Noor Alfallah ipak je za Daily Mail otkrila:

'Nismo u vezi. Obiteljski smo prijatelji, na večeri je bila i moja obitelj i to je to. Vjerujte mi, nema nikakve veze.' Na večeri u restoranu nigdje nije bilo 55-godišnje Christine Sandere, s kojom je Eastwood posljednjih sedam godina bio u vezi, a ima li nešto više između njega i mlađahne Noor, znaju najbolje oni sami.

Riječ je o brineti, čiji je otac iz Kuvajta, a majka Amerikanka, koja je odrasla na Beverly Hillsu te je studirala film i kazalište na UCLA, kao i na University of Southern California. Prije Eastwooda, kratko vrijeme se viđala s Mickom Jaggerom, ali i s 57-godišnjim milijarderom Nicolasom Berggruenom, s kojim je snimljena početkom prosinca.

Što se tiče njezinih poslovnih uspjeha, za sada je producirala dva projekta - jedan je 'Brosa Nostra', a trenutno radi na postprodukciji filma 'La Petite Mort'.

Clint Eastwood s druge strane ima dva braka iza sebe - s manekenkom Maggie Johnson te s reporterkom Dinom Eastwood, te ima sveukupno sedmoer djece: Kimber Lynn (54), Kyle (50), Alison (46), Scott (32), Kathryn (30), Francesca (25) i Morgan (22), iz čega bi se dalo zaključiti da je samo jedno njegovo dijete, najmlađa kći Morgan, mlađa od njegove nove odabranice i to samo godinu dana.