LJUBAV JE KRATKO TRAJALA

Tom Cruise više ne ljubi Ruskinju, a razlog prekida iznenadio je sve

29.03.2024 u 09:23

Bionic
Reading

Iako se činilo kako je u atraktivnoj Elsini napokon pronašao onu pravu, situacija se promijenila gotovo preko noći i to iz pomalo bizarnog razloga

Tom Cruise prekinuo je ljubavnu vezu s Ruskinjom Elsinom Khayrovom, a sve kako bi izbjegao bilo kakve probleme s njezinim bivšim suprugom, ruskim oligarhom.

Naime, nakon što je doznao da njegova bivša supruga ljubi slavnog holivudskog glumca, Dmitry Tsvetkov dao je veliki intervju za Daily Mail u kojem je iznio sve detalje njihovog braka, ali i upozorio Cruisea da 'drži oči širom otvorene, a novčanik na sigurnom'.

Jennifer Lopez- fotke iz mladih dana Izvor: tportal.hr / Autor: Porfimedia by Canva

Navodno je upravo taj intervju zabrinuo Cruisea, kao i cijeli njegov tim, koji su ga potom savjetovali da je za njega najbolje da okonča vezu.

'On trenutno snima, a ne može se koncentrirati na film ako njezin bivši suprug svaki put kada ga se spomene u medijima izgovori svašta. Jednostavno, nisu htjeli imati nikakvog posla s bivšim suprugom koji svakih nekoliko tjedana smišlja nešto ružno za reći', otkrio je dobro upućeni izvor.

ODUŠEVIO SVE

Ovako dobro raspoloženog Toma Cruisea još nismo imali prilike vidjeti

Pogledaj galeriju

Tsetkov, koji navodno više voli da ga se naziva tajkunom negoli oligarhom, i sam je obožavatelj Toma Cruise, a u intervjuu je priznao kako je film 'Oči širom zatvorene' gledao nevjerojatnih 30 puta. Rekao je i kako je razgovarao sa svojim prijateljem, holivudskim producentom, da ga u filmu o njegovom životu glumi upravo Cruise.