BELLA I CONNOR

Trenutak života zasjenila je njezina najveća tragedija - lice Nicole Kidman reklo je sve

29.04.2024 u 14:14

Bionic
Reading

Ponosno pozirajući na crvenom tepihu sa suprugom Keithom Urbanom i kćerima Sunday Rose i Faith Margaret, na licu Nicole Kidman ipak se nazirala sjeta, vjerojatno zbog toga što u trenutku kada joj je dodijeljena nagrada za životno djelo dva važna člana njezine obitelji nisu bila uz nju

Trebao je to biti trenutak kojeg će pamtiti cijeloga života, njezino najveće poslovno postignuće, no činjenica da uz nju nisu dvije njoj iznimno važne osobe, bacile su sve u drugi plan.

Kada se Nicole Kidman pojavila na crvenom tepihu, zajedno sa suprugom Keithom Urbanom i njihovim kćerima Sunday Rose i Faith Margaret, bilo je jasno kao dan da dvije osobe nedostaju.

Primajući nagradu za životno djelo, ovog vikenda u holivudskom Dolby Theatru, priznanje koje joj je dao Američki filmski institut, Nicole je održala govor u kojem je odala počast najvećim ljubavima u svom životu, suprugu i kćerima, no o Connoru i Isabelli, njezinoj posvojenoj djeci iz braka s Tomom Cruiseom, nije bilo ni riječi.

  • +2
Nicole Kidman Izvor: Profimedia / Autor: Billy Bennight / ADMedia / Profimedia

Činjenica da su njih dvoje odabrali oca i odlučili živjeti po pravilima kontroverzne Scijentološke crkve nikada nije lako pala Nicole Kidman, a o njihovom odnosu u javnosti nikada nije željela razgovarati.

S Cruiseom je Nicole bila u braku 11 godina, a razvodom 2001. Bella i Connor ostali su 'vjerni ocu' i tako je i danas. Oboje su odgajani po scijentološkim pravilima, među koje spada i da se 'odrežu' bilo kakvi odnosi s osobama koje su napustile scijentologiju, pa makar to bila i njihova majka.

pogledajte tko je bio tamo

Brojni slavni partijali na proslavi 50. rođendana Victorije Beckham

Pogledaj galeriju

U javnosti s Nicole nisu viđeni od 2007., a slomilo ju je kada Bella i Connor nisu došli na sprovod svom djedu, glumičinom ocu, koji je preminuo 2014. godine.

Prema dobro upućenim izvorima, tražila je načine kako bi i njih dvoje bili proteklog vikenda uz nju, u trenutku kada prima najveće priznanje u svojoj karijeri, no to se nije dogodilo. Za Connora to i ne treba čuditi, koji otkako je Nicole Kidman napustila scijentološku zajednicu majci nije pružio nikakvu javnu potporu, dok je Bella lajkala njezinu objavu o ovoj životnoj nagradi, no uz majku te večeri ipak nije bila.