osvježenje u emisiji

U 'Dobro jutro, Hrvatska' stiže novo lice; Vicko Dragojević postaje jedan od voditelja

29.09.2021 u 10:22

Bionic
Reading

HTV-ov mozaični program, jedna od najdugovječnijih i najgledanijih emisija dobiva 'svježu krv' kad je riječ o voditeljima. Od ovog četvrtka, trenutnoj postavi koju čine Maja Ciglenečki, Zlata Mück, Doris Pinčić, Davor Meštrović, Mirko Fodor i Ognjen Golubić, pridružit će se njihov kolega, reporter Vicko Dragojević

Dan prije 'vatrenog krštenja' i nego što će uskočiti u voditeljski stolac u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska', član HRT-ova dopisništva iz Dubrovnika predstavio se gledateljima u srijedu ujutro. Kolegica Maja Ciglenečki ga je najavila kao 'sjajno pojačanje', a Vicko Dragojević je rekao da se osjeća 'pozitivno i uzbuđeno'.

Vicko Dragojević radit će po sistemu jedne šihte mjesečno tjedan dana bit će u studiju u Zagrebu, a preostala tri tjedna javljat će se iz Dubrovnika. Osim sa Zlatom Mück, dobit će priliku raditi s drugim voditeljima, donosi Jutarnji list.

'Iznenadio me poziv, no takva prilika se ne propušta, posebno jer je to emisija u kojoj je ugodno surađivati, jer većinom dominiraju lijepe teme, što je svima lijepo raditi. Možda je malo neobično jer ću zapravo i dalje ostati dio dubrovačkog tima, a imati jednom mjesečno raspored u Zagrebu pa će moje kolege iz dopisništva tada morati uskočiti, no oduševila me njihova reakcija kad su čuli što mi je ponuđeno, kao i reakcija drugih kolega, baš su me podržali', izjavio je.

Dragojević je na HRT-u od 2015., a prije toga je sedam godina radio na Novoj TV. Osim novinarstva bavi se i glazbom. Svira gitaru i lutnju, a skladatelj je i tekstopisac te jedan od osnivača klape Kaše. Autor je 'Mise sv. Vlaha'. Prije toga je tri godine radio na Radio Ragusi. Ranije je izjavio da 'ima kolega koji uživaju u praćenju posjeta slavnih, a da njega to pomalo nervira' te da su mu draži izlasci na teren u kriznim situacijama kada se najbolje osjeća i da 'više voli poplave, nego javljanje sa Straduna'.

Dobro jutro, Hrvatska Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL