Jana Vrdoljak

Vannina kći odgovorila kandidatkinji koja je napala njezinu majku

23.01.2024 u 16:49

Bionic
Reading

Kako je bivša kandidatkinja najpopularnijeg glazbenog showa na HRT-u ove subote javno prozvala mentoricu Vannu jer ju nije odvela do finala, mnogi su stali u obranu poznate pjevačice. U sve se sada uplela i Vannina kći Jana

Video u kojem je bivša kandidatkinja 'The Voicea' zaskočila mentoricu Vannu priupitavši je o razlozima njezina ispadanja postao je viralan, a sada je na njega reagirala i Vannina kći Jana.

Jana Vrdoljak pratila je polufinalnu emisiju uživo iz studija, a izvedba Sergeja Božića ganula ju je do suza. Nakon pjesme 'Još i danas zamiriši trešnja' nije mogla zadržati suze koje su u jednom trenutku samo potekle niz njezino lice pa ih je požurila obrisati da joj ne bi razmazale šminku.

Međutim, Sergejev prolazak u polufinale nije bilo po volji Lauri Sučec, studentici Glazbene akademije koja je Vannu zaskočila pitanjem: 'Mentorice, zašto ste me izbacili?', na što joj je iskusna mentorica odgovorila kako za nju ima drugačije planove.

U sekciji za komentare svoj je komentar ostavila i Vannina kći Jana napisavši: 'Kako si samo okrutna'.

Iako je Laura Sučec objasnila kako su ona i njezina mentorica Vanna u dobrim odnosima, mnogi su iz njezinog videa iščitali provokaciju.

Jana Vrdoljak Izvor: Screenshot / Autor: HRT

Ove će se subote za titulu pobjednika natjecati četiri finalista: tim Dino predstavlja Ana Širić, tim Urban Jakov Peruško Rihtar, tim Gobac Luka Novokmet, a tim Vanna Martin Kosovec.

  • +10
Polufinale 'The Voice' Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro / HRT