ipak su bili najbolji

Publika je odlučila: Pobjednici jedanaeste sezone showa 'Zvijezde pjevaju' su Marco Cuccurin i Mia Negovetić, a mentorica je izjavila 'Ponosna sam na tebe!'

19.11.2022 u 21:47

Bionic
Reading

Već kultni HRT-ovo pjevačko natjecanje danas se privodi kraju, a laskavu titulu pobjednika showa 'Zvijezde pjevaju' ponijeli su Marco Cuccurin i Mia Negovetić! U igri su ostala samo dva para: Marco Cuccurin i Mia Negovetić te Matea Šeparović i Bojan Jambrošić, nakon što su glasovi odlučili da Jelena Miholjević i Zoran Prodanović Prlja napuštaju show

U prvom dijelu večeri sva tri para izvela su po dvije pjesme – pjesmu žanra u kojem se još nisu okušali i pjesmu mentora. Nakon glasanja ispali su Jelena Miholjević i Zoran Prodanović Prlja , odnosno Matea Šeparović i Bojan Jambrošić te Marco Cuccurin i Mia Negovetić plasirali su se u završni krug velikog finala.

Nakon neizvjesnog natjecanja, publika je ipak odlučila da prvo mjesto zaslužuju influencer Marco Cuccurin i Mia Negovetić, najmlađi par sezone od kojeg se od početka puno očekivalo.

Nakon što su prošli vikend iz showa ispali glumac Domagoj Janković i mentor Alen Đuras, u finale su ušla tri para: Jelena Miholjević i Zoran Prodanović Prlja, Matea Šeparović i Bojan Jambrošić i Marco Cuccurin i Mia Negovetić, najmlađi par sezone.

  • +17
Zvijezde pjevaju, finalna emisija Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro za HRT

Veliku večer na HRT-u začinit će dvije glazbene gošće koje će izvesti svoje nove pjesme: Jelena Rozga i Danijela Martinović, koja će na trenutak zamijeniti ulogu žirija onom pjevačkom.

Osim toga, očekuje nas i zajednički nastup parova koji su svoje natjecanje završili prijašnjih subota.

  • +2
Zvijezde pjevaju Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro za HRT