zajednička fešta

Veliki dan u obitelji: Blanka Vlašić proslavila svoj okrugli rođendan, a slavio je i mali Mondo

09.11.2023 u 13:58

Bionic
Reading

Jedna od najboljih hrvatskih sportašica svih vremena, skakačica u vis, obilježila je svoj 40. rođendan. Još veći razlog za veselje je i taj što je na njezin veliki dan, prije godinu dana rodila sina kojeg je dobila s belgijskom novinarom Rubenom Van Guchtom

Blanka Vlašić je od jutra primala brojne čestitke, a najviše ih je dobila od prijateljice Ivane Brkljačić koja joj je poslala više zajedničkih videa koje je umirovljena atletičarka pokazala na Instagram pričama. U Split je doletio i Mondov tata Ruben van Gucht, belgijski novinar.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

 

Blanka je pokazala kako je izgledao njihov veliki dan. Sve je bilo u znaku zelene boje. Od blankine mini haljine, balona s kojima su ukrasili dom do Mondove torte. Presretna Splićanka pozirala je sa svjećicama s brojem 40 uz svoju tortu, a njezin suprug je njoj i njihovom mališanu čestitao i preko društvenih mreža.

Podsjećamo, Blanka je prošle godine iznenadila sve kad je na Instagramu podijelila vijest da se udala i da je u drugom stanju. Nedugo nakon toga, točnije 8. studenog, omiljena sportašica rodila je u splitskom KBC-u sina.

  • +3
Blanka Vlašić Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL