VOLI GLAZBU

Višnja Pevec ne odustaje od pjevačke karijere; prijavila se na RTL-ov natjecateljski show

16.11.2018 u 14:12

Bionic
Reading

Među jedanaest kandidata koji ove subote love posljednja mjesta u mentorskim timovima Nine Badrić, Petra Graše i Tončija Huljića naći će se i nekadašnja poduzetnica Višnja Pevec, koja vjeruje da joj nastup u 'Zvijezdama' može otvoriti potpuno nova vrata

Nakon što je ovo ljeto predstavila novu pjesmu 'Crna Višnja', supruga poznatog hrvatskog poduzetnika ponovno ima priliku zasjati na hrvatskog estradnom nebu.

Simpatična 56-godišnja Višnja Pevec jedna je od dviju najstarijih kandidatkinja ove sezone, a motiv za prijavu bio je kaže vrlo je jednostavan – ljubav prema glazbi i nagovor prijatelja.

'Prijavila sam se, prije svega, zato što volim glazbu i pjesmu, volim pjevati, volim druženja. A, evo, imam i prijatelje koji su me nagovarali da se javim. Onda sam shvatila da mi je ovo sad jedinstvena prilika da probam', kaže gospođa Višnja, koju glazba privlači od malih nogu.

  • +12
Višnja Pevec Izvor: Pixsell / Autor: Davor Visnjić/PIXSELL

Nastupu u 'Zvijezdama' iznimno se veseli i pomno ga priprema, a na loše se kritike, baš kao ni dosad, neće osvrtati jer, kako kaže, najvažnija joj je podrška supruga i djece.

'Ženama svojih godina preporučila bih da se ne boje ničega i da prihvate nove prilike jer djeca su odrasla, imaju svoj život i mislim da je vrijeme da se mi žene u tim godinama više bavimo sobom i radimo ono što volimo', ističe.

Da je Višnja prava umjetnička duša, dokazuje i činjenica da je, osim glazbe, njezina velika ljubav i slikanje.

'To je isto ljubav iz mladih dana. Prije osam godina čak sam pohađala i tečaj. Slikam kad stignem! Umjetnost je hrana za dušu!', govori nadalje Pevec pa dodaje: 'Život i obaveze odvele su me u drugom smjeru i nikad nije bilo pravo vrijeme za glazbu. Sad je možda pravi trenutak'.

Višenja Pevec i Zvone Bohem Autor: Youtube

Kako se poznata Bjelovarčanka plasirala na popularnom showu i koju je pjesmu gledala gledatelji će imati prilike vidjeti u subotu u novoj epizodi 'Zvijezda'.