JAKO SE VOLE

Vjenčanje daleko od očiju javnosti: Rita Ora udala se za 15 godina starijeg redatelja

09.08.2022 u 10:19

Bionic
Reading

Baš kako se i nagađalo, pjevačica Rita Ora i njezin 15 godina stariji zaručnik Taika Waititi vjenčali su se na intimnoj ceremoniji u Londonu, u krugu najbližih prijatelja i obitelji

Prije nekoliko mjeseci pjevačica Rita Ora u potpunoj tajnosti zaručila se za svog dečka, redatelja i producenta Taika Waititija, s kojim je u vezi nešto više od godinu dana. Pjevačica koja vuče korijene s Kosova odabrala je malu, intimnu ceremoniju u Londonu gdje je rođena i odrastala.

Njezin odabranik, 46-godišnji Australac Waititi i ona dogovorili su se da prvo žele manju proslavu za najbliže prijatelje i obitelj i to bez ikakve medijske pompe.

  • +4
Rita Ora i Taika Waititi Izvor: Profimedia / Autor: Patrick T. FALLON / AFP / Profimedia

Daleko od neželjenih očiju, izrekli su sudbonosno 'da' i zakleli se jedno drugome na vječnu ljubav. Pjevačica je navodno već i promijenila prezime, te je od sada oslovljavamo kao Ritu Oru Waititi.

Upućeni izvori tvrde da će par uskoro pripremili i veliko slavlje ljubavi za šire društvo iz celebrity svijeta.

'Ova ceremonija bila je toliko divna i intimna. Vidjelo se koliko se vole. Iako oboje žive uz medijsku prisutnost, i Rita i Taika uspjeli su svoju vezu dugo držati podalje od tabloida i ekrana. Isto tako nisu željeli od svog vjenčanja raditi velike predstave za javnost.'

Inače, 31-godišnja Britanka porijeklom s Kosova prije Takikija ljubila je brojne poznate muškarce, a najpoznatija je njezina veza sa škotskim DJ-om Calvinom Harrisom. Iza Waititija je propali brak s redateljicom Chelsea Winstanley, od koje se razveo 2018.