NE LEŽI MU KAUBOJSKA MODA

Will Smith nikako si ne može oprostiti jedan film, zbog kojega je propustio glavnu ulogu u 'Matrixu'

02.10.2021 u 19:12

Bionic
Reading

Glumac Will Smith sudjelovao je u video serijalu 'Zapravo ja' časopisa GQ, u kojem slavne osobe pod lažnim identitetom odgovaraju na komentare s društvenih mreža

'Po vašem mišljenju, koji je najgori, a koji najbolji film Willa Smitha?', glasilo je pitanje jednog korisnika Quore, društvene web stranica s pitanjima i odgovorima korisnika.

'U najbolje bih stavio prvi film 'Ljudi u crnom' i 'U potrazi za srećom'. Iz različitih razloga, to su dva gotovo savršena filma', napisao je Smith pa osvrćući se na najgori napisao kako mu je 'Divlji zapad' trn u oku.

'Vidjeti sebe u kaubojskim navlakama za hlače... ne sviđa mi se', komentirao je smijući se Smith.

Smithova odluka o snimanju ovog filma iz 1999. godine došla je otprilike u isto vrijeme kad je glumcu ponuđena uloga Neoa u filmu 'Matrix'.

Glumac je glavnu ulogu u filmu, koji se pokazao kao megahit, odbio kako bi snimio akcijsku vestern komediju, a uloge Neoa u znanstveno-fantastičnom filmu sestara Wachowski primio se, kao što znamo, Keanu Reeves.

'Divlji zapad' nije se pokazao uspješnim filmom, dok će 'Matrixov' četvrti nastavak nazvan 'The Matrix Resurrections' premijeru imati 22. prosinca.

Nije ovo prvi put da Smith 'Divlji zapad' navodi kao grešku u karijeri, pa je prije dvije godine novinaru rekao kako će se vratiti na filmski set tog vesterna kako bi se zapitao: 'Šu*ak, zašto nisi snimio 'Matrix'?'.

  • +8
Will Smith u filmu 'Divlji zapad' Izvor: Profimedia / Autor: Warner Bros. Pictures / Entertainment Pictures / Profimedia

Nešto ranije 2019. godine Smith je svoju odluku komentirao i na svom YouTube kanalu, rekavši da nije bio baš impresioniran kad je upoznao scenaristice i redateljice Lanu i Lilly Wachowski koje su mu predstavile film 'Matrix'.

No, rekao je i kako u svakom zlu ima neko dobro, te je pohvalio glumu Reevesa i Laurencea Fishburnea.

'Ne ponosim se time, ali Keanu je bio savršen. Laurence Fishburne je bio savršen. Tako da, ja bih vjerojatno zabrljao 'Matrix'. Upropoastio bih ga pa sam vam učinio uslugu', našalio se tada Smith.