BISTE LI JE PREPOZNALI?

Zaboravljena glumica iz hit filma s Tomom Cruiseom otkrila da je nisu zvali u novi nastavak

31.07.2019 u 19:45

Bionic
Reading

Glumicu Kelly McGillis mnogi pamte iz filma ‘Top gun’ kada se istaknula svojom ljepotom, plavim uvojcima i vitkom figurom. Danas, 33 godine nakon filmskog spektakla ovu bi glumicu rijetko tko prepoznao, a možda je to jedan od razloga zašto je nisu pozvali da glumi u novom nastavku

Američka glumica Kelly McGills proslavila se ulogom fatalne Charlotte Blackwood u filmu ‘Top Gun’ davne 1986. godine kada je igrala uz bok glavnom junaku Tomu Cruiseu.

Charlie, kako su je od milja zvali u filmu igrala je djevojku koja ne odoli čarima nezaustavljivog Peta 'Mavericka' Mitchella. Neki koji bolje prate njezin lik i djelo sjetit će je se iz filma ‘Witness’ godinu dana ranije nego se proslavila u ‘Top Gunu’.

U najnovijem razgovoru s američkim medijima McGillis je kazala da je nitko od producenata i režisera nije kontaktirao za sudjelovanje u novom nastavku filma koji uskoro dolazi u kino dvorane.

Glumica je također naglasila da ne namjerava doći na premijeru filma ni druge događaje vezane za produkciju.

'Ne znam kako uopće odgovarati na ova vaša pitanja jer ništa od toga se nije dogodilo. Pod broj dva i da se dogodilo trebala bih o svemu razmisliti jer bih trebala posložiti prioritete i vidjeti što mi budućnosti nosi', rekla je McGillis te dodala: 'S nikim od bivših kolega nisam u kontaktu ali to nije ništa čudno jer filmovi su takva vrsta posla u kojima upoznate mnogo ljudi iz cijeloga svijeta i teško je sa svima održati kontakt'.

Osim toga rijetko tko bi ovu glumicu danas prepoznao na ulici. Ova 62-godišnjakinja znatno se fizički promijenila, a budući da se dugo nije pojavljivala u javnosti mnogi su zaboravili kako uopće izgleda.

  • +2
Kelly McGillis Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kelly McGills je znatno ostarjela. Poputno je sijede kose, s nekoliko kilograma viška, i neprepoznatljive figure.